@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2013

1 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün oldukça yoğun geçecek. Ancak kendimize ve ailemize vakit de ayırmalıyız. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünün astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a açıklıyor.

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:

1 Ağustos 2013 günlük burç yorumları
Yakın çevrenizdeki hareketlilik başınızı döndürebilir. Pek çok kişiyle konuşmak, diyalog kurmak durumunda kalabilirsiniz. Kısa seyahatlerle pek çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak bu kadar hızlı gündem sırasında duymak istemediğiniz dedikodulara da şahit olabilirsiniz. Kendi ifadelerinize de çok dikkat edin.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Bugün harcama yapmak yerine, paranızı tasarruf etmenin yollarını aramalısınız. Satın almak istediğiniz şeylerde abartılı davranarak kayba uğramayın. Harcama yapmanız gerektiğinde bütçenizi iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Gerçekten gereken şeylere yatırım yapabilirsiniz. Sonradan büyüyecek masrafları düşünmelisiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Bugünü kendinize ayırın. Gündelik yoğunluk içinde kendi isteklerinizi kolayca uygulama şansı elde edebilirsiniz. Bakışları üzerinize toplarken, arzularınızı da saklamayın. Özellikle ikili ilişkilerde odak noktası haline gelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Geçmiş konular ortaya çıkabilir, endişelerinizi artırabilir. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar sebebiyle gerilebilirsiniz. Ancak geri planda kalmayı başardığınızda rahatlayacaksınız. Mümkünse inzivaya çekilmeniz, içinize dönmeniz yararlı olacaktır. Sabrınızın karşılığını kısa zamanda görebilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:

Arkadaşlarınızla beraber olacağınız, duygu birliği yaşayacağınız bir gündesiniz. Birlikte alacağınız kararlar herkes için yararlı sonuçlar elde etmenize sebep olacak. Birlikten kuvvet doğacak, iyimserliğinizi artıracaksınız. Gelecek günleri planlamayı ihmal etmeyin.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Kariyeriniz için geri adım atmamalı, önem verdiğiniz kişilere kendinizi gösterme için fırsatları kullanmalısınız. Hedeflerinizin üstüne gittiğinizde beğeni ve takdir toplayacaksınız. Saygınlığınızı göstereceğiniz ve artıracağınız olaylara karşı hazırlıklı olun. Yöneticileriniz, müdür ya da üstlerinizle ilgili olaylar gündeme gelebilir.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Bugün yurt dışı, yabancılar ya da hukuksal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zorlandığınız konularda işin uzmanı hatta üstadı olan kişilere ulaşırsanız size farklı bakış açıları kazandırabilirler. Fırsatları iyimser bir şekilde değerlendirecek, kendinizi maddi ve manevi anlamda geliştirme fırsatı yakalayacaksınız.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Ortaklaşa işler ve bu işlere yönelik harcamaları kontrol etmelisiniz. Borç, alacak ilişkileri ve kredi gibi konuların üstünden geçmenizi tavsiye ederim. Bütçe yaparken tek başınıza hareket etmemeli, eşinizin gelir, giderlerini de hesaba dahil etmelisiniz. Ayrıca daha önce başkalarına verdiğiniz borçları geri almak içinde hesaplarınıza yapmalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
İkili ilişkilere önem vermenizi tavsiye ederim. Evlilik, ortaklık gibi konularda daha sağduyulu olmalı, karşınızdakinin de duygularına önem vermelisiniz. Ortaklaşa yaratacağınız sinerji tek başınıza çözemeyeceğiniz olaylara destek olacaktır. Alacağınız desteklerle kendinizi daha profesyonel olarak gösterme fırsatı yakalayacaksınız.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Bugün yoğun bir çalışma programı sizi bekliyor olabilir. Pek çok işi bir arada yapmak durumunda kalabilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerden, astlarınızdan yardım almak için duygu birliği kurmalısınız. Pratik davranmalı, hünerlerinizi ortaya koymalı, hizmet vermeniz gereken konularda titiz davranmalısınız.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Bugün daha keyiflisiniz. Yoğun tempodan fırsat bulup kendinize, hobilerinize ya da çocuklarınıza zaman ayırabileceksiniz. Sahne sanatlarıyla uğraşıyorsanız yaratıcılığınız artacak. Uğraşmıyorsanız da kendinize güveninizi göstermekten hoşlanacaksınız. Risk almadığınız sürece bakışları üstünüze toplayabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:

Ailevi konulara daha ağırlık vermelisiniz. Anneniz ve özellikle babanızla ilgili gelişmeler olabilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Ev, yerleşim ya da güvenlik gibi konuları önemsemenizi tavsiye ederim. Evde kalma fırsatınız olursa kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken işleri toparlayacaksınız.
Asude Argun
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER