Habertürk 01.12.2011

1 Aralık 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 01 Aralık 2011 yorumu

1 Aralık 2011 günlük burç yorumları

Bugün, iş ortamlarınızda tutkulu yanlarınız öne çıkabilir. Etkili ve güçlü insanlarla güzel kontaklar kurabilirsiniz. İlişkilerinizdeki gücü hissedeceksiniz. Baskıcı ve yönlendirici tavırlarınıza özellikle iş ortamlarınızda dikkat etmelisiniz.

BOĞA burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Az tanıdığınız, dışarıda görüştüğünüz ve iş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizde etkili ve güçlü davranmayı başaracaksınız. Çok istediğiniz bir eğitim fırsatı veya seyahat gündeme gelebilir. Bu alanlarda tutkularınızla hareket edin.

İKİZLER burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Gün içinde, parasal konularda istekleriniz yoğun olabilir. Hayatı hissetmek, algılamak ve tutkularınızla yaşamak isteğiniz fazla olacak. Ortaklaşa para konularında güçlü ve etkili insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Özel hayatınızda, sevdiğiniz insana karşı çok güçlü duygular hissedeceksiniz. Tutkularınızın sevdiğiniz insan üzerinde baskı oluşturmasına izin vermemeye çalışın. Sevginizi güçlü bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

ASLAN burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Aşkı yaşayanlar, çok güçlü duygularla ve güvensizliklerle hareket edecekleri bir gün içerisinde olacaklar. Bu, zaman zaman karşı taraf üzerinde yönlendirmeler yapmanıza yol açabilir.

BAŞAK burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Maddi konular gündeminizde olacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar, gerek işleriniz gerekse sağlığınız konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Bu alanlarda kendinizi yorgun, enerjiniziyse düşük hissedebilirsiniz.

TERAZİ burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Ev ve aile hayatınızda güçlü ve etkili yanlarınızı ortaya koymaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda tutkularınız ve arzularınızla hareket etmek zaman zaman ilişkilerinizi yönlendirmenize neden olabilir. Evinizle ilgili planlarınız olacak.

AKREP burcu 01 Aralık 2011 yorumu

İletişiminiz veya yakın çevre ilişkileriniz güçlenmeye başlıyor. Satış, reklam, pazarlamaya dayalı işleriniz varsa; bu alanlarda güçlü ve etkili bir şekilde hareket etmek size puan kazandıracak. Bu güçlü etkilerden yararlanmalısınız.

YAY burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Parasal konularda etkili ve güçlü bir gün sizi bekliyor. Para kazanma ve elde etme arzunuz yüksek olacağından, yapacağınız işlerde paraya önem vereceksiniz. Önemli görüşmelerinizi ve para konuşmalarınızı bugüne denk getirin.

OĞLAK burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Kendi hayatınıza ve isteklerinize karşı güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Oldukça bencil olacağınız bugün, sadece kendi istekleriniz sizin için önemli olacak. Çevrenizdeki insanları baskıyla ve yoğun istekle manipüle ediyorsunuz.

KOVA burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Bugün, maneviyatınız çok güçlü olacak. Gizli kalmış konu ve olaylara, geçmişte yaşadıklarınıza fazlasıyla bağlı olabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz güçlü olacak. Aklınıza gelen bazı şeyleri kafanızda çok büyütmemeye çalışın.

BALIK burcu 01 Aralık 2011 yorumu

Güçlü ve etkili dostluklarınızdan hayatınızdaki önemli gelişmeler için fayda görebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı güçlü ve etkili davranmanız söz konusu olabilir. Dostlarınızı kendi istek ve beklentilerinize göre yönlendirmemelisiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER