@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2013

1 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bu haftasonunu kendinize ve ailenize ayırın. Karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun günlük burç yorumlarını Pudra.com için yazdı!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

1 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Duygusal bir gün sizi bekliyor. Tatili fırsat bilip evinize ve ailenize önem verirseniz daha rahat olacaksınız. Özellikle aile içindeki gerilimleri en aza indirmek için duygularınızı dinlemeye çalışmanızda fayda var. Sorumluluklarınızı sevgiyle kucaklamalısınız. Yapmanız gerekenlere eğilince, kaçınılmaz olarak işte de daha başarılı olacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Yakınlarınızla birlikte olabileceğiniz bir pazar gününe hazırlanmalısınız. Kısa ziyaretlerle birlikte komşuluk ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Kardeşlerinizi veya akranlarınızı da ihmal etmemenizi öneririm. İletişim gücünüz sayesinde ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. İnsanlar arasında diyalog sağlayarak gerilimleri çözmeniz de söz konusu olabilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bu günü alışveriş merkezlerinden uzak geçirmenizi tavsiye ederim. Yapmanız gereken harcamaları gözden geçirmezseniz borç dengenizi bozabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara ilginizi maddi açıdan göstermek zorunda değilsiniz. Masraflarınızı düzenlediğinizde kendinizi daha güvende hissedeceksiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Pazar gününün tadını çıkarabilirsiniz. Kendinizi göstermek için zorlanmayacak, yakınlarınızın dikkatini çekeceksiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, kendinize vakit ayırmak için şanslı bir gündesiniz. İkili ilişkilere vakit ayırmalı, partnerinizin sorunlarına da çözüm bulmalısınız. Bu şekilde birlikteliğinizi güçlendirebilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün ortaya çıkacak olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşler sizin istediğiniz gibi gitmeyebilir. Duygusal açıdan gerginleşmemek için fedakarlık yapmaya çalışmanızı öneririm. Geri planda kalmak enerjinizi boşa tüketmenizden daha çok işinize yarayacak. Kendinizi boşa yormamalı ve sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Pazar gününü fırsat bilip arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla beraber olmak sizi mutlu edecek. Onlarla sohbet ederken söylediklerini iyi dinlemeli, öğütlerini almalısınız. Böylece gelecek günlere ilişkin planlar yaparken daha rahat olacaksınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Pazar gününü ön planda geçireceğinizi bilerek hazırlanmalısınız. Önemli kişiler ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Toplumsal konular da bugün ağırlık kazanacak. Evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeden, kariyer planlarınızı geliştirmenizi öneririm. Herkesin bakışlarını üzerinize toplayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yeni yerlere gidebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Felsefik, dini ya da ahlaki konulara eğilebilir, farklı fikirler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye konsantre olmalı, bakış açınızı genişletmelisiniz. Böylece edindiğiniz bilgiler ve öğretiler gelecek günlerde işinize çok yarayacak.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Sevdiğiniz kişiyle yakınlaşmak, romantik bir gün geçirmek için bu tatil gününü değerlendirebilirsiniz. Size özel, mahrem konularda sırlarınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizin daha derin bir alana kaydını görmeniz pek mümkün. Hislerinize güvenmenizi ve sevginizi göstermenizi öneririm. Ancak maddi konularda tutarlı olmanız faydalı olacaktır.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Pazar gününde tek başınıza kalacağınızı düşünmemelisiniz. Partnerinize önem vermeli, planlarınızı birlikte yapmalısınız. Böylece alacağınız destekle çözmekte zorlandığınız konularda biraz rahatlayacaksınız. Oluşturacağınız sinerji, duygu dünyanıza iyi gelecek. Sevildiğinizi hissedeceksiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Herkes tatil yaparken siz detay gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Bulunduğunuz yeri derlemek ve düzenlemek için hevesli olmanız mümkün. Fakat en iyisi planlı gitmek ve pratik davranmak olacak. Kendinize, sağlığınıza, hijyen ve diyetinize de zaman ayırmalısınız. Hatta evcil hayvan besliyorsanız onlarla da ilgilenmeniz iyi olur.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Pazar gününü mutlu bir şekilde geçireceksiniz. Yaratıcılığınızı öne çıkaran olaylarla kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda da bu etki öne çıkacak. Hayatın zevkli taraflarıyla ilgilenme fırsatı bularak kendinize zaman ayırmanız da mümkün olacak. Spor yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER