Habertürk 01.11.2011

1 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 01 Kasım 2011 yorumu

1 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün, sosyal çevre alanlarınızda veya arkadaş ortamlarınızda parasal konularda harekete geçmemeye çalışın. Borç almayın veya vermeyin çünkü aldatıcı veya net olmayan koşullar altında olacaksınız. Kolay kandırılmaya ve ya sömürülmeye müsait olabilirsiniz.

BOĞA burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Toplum önünde ve kalabalık ortamlarda aldatıcı ve yanıltıcı konuşmalar bugün gündeme gelebilir. Yaşayacaklarınız, ilişkiniz konusunda bazı hayal kırıklıklarını ortaya çıkartabilir. Yine ortaklı işleriniz konusunda da bu birkaç gün kazığınızı sağlama bağlamalısınız.

İKİZLER burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Bugün, seyahat, eğitim ve yaptığınız işlere yönelik olaylarda birtakım aldanmalar veya hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Uzak çevrenizdeki akrabalarınızla olan ilişkilerinizde de bazı sorunlara hazırlıklı olun. Anlaşmalar gündeme gelirse, gerçekliğinden emin olmalısınız.

YENGEÇ burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Bugün aşk hayatınızda, ortaklaşa para alanlarınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle sevdiğiniz veya flört ettiğiniz insanın bazı hareketlerine alınabilir veya beklentinizin dışında hareket ettiğini fark edebilirsiniz.

ASLAN burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Ev ve aile ilişkilerinizde ve özel hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bazı konuşmalarınızda yanıltıcı yönlendirilmeler altında olabilirsiniz. Kendinizi birçok konuda kandırmaya meyilli olacaksınız. Ailenizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.

BAŞAK burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı yanlış anlaşılmalar veya sorunlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizin açık ve net olduğundan emin olun. Kafanızdan düşündüklerinizle, yaşadıklarınız bir olmayabilir, insanların sizi yanlış yönlendirmesine dikkat edin.

TERAZİ burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda veya keyfi harcamalarınızda bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Özellikle paraya dayalı işleriniz varsa kandırılmalara veya aldanmalara kolay kapılmanız mümkün. İnsanların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

AKREP burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Aile hayatınızın, kendi kişisel girişimleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Ev hayatınızda bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Kafanız birçok konuda net olmayacağından önemli kararlarınızı başka bir güne bırakmakta fayda olacak.

YAY burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Yakın çevrenizdeki olayların sizi geçmiş konularda yanlış yönlendirmesi konusunda dikkatli adımlar atmalısınız. İletişim halinde olacağınız insanlardan yana hayal kırıklıklarınız olabilir. Geçmiş konu ve olaylar vaktinizin çoğunu alabilir.

OĞLAK burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevre hareketlerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda kolay yanılmalara açık bir gün olabilir, o yüzden iş yaptığınız insanlarla bağlantılarınızı açık ve net tutmaya çalışın. Kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz.

KOVA burcu 01 Kasım 2011 yorumu

İş alanlarınızda konuşma ve görüşme yapacağınız insanlarla iletişiminizde ve ilişkilerinizde çok dikkatli adımlar atmalısınız. Bu alanda kendinizi kandırabilir veya aldanmalara müsait olabilirsiniz. O yüzden önemli görüşmelerinizi birkaç gün sonrasına ertelemekte fayda var.

BALIK burcu 01 Kasım 2011 yorumu

Seyahate, medyaya, ticarete veya eğitime dayalı işlerinizde düşünceleriniz ve iletişiminiz net olmayabilir. Önemli detayları atlamaya müsait olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde de bazı pürüzler ortaya çıkabilir. Bazı şeyleri görmezden geleceğinize, ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulamaya çalışın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER