Habertürk 01.01.2012

1 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 01 Ocak 2012 yorumu

1 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün, kalabalık ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sizi az tanıyan insanlara karşı agresif davranabilirsiniz. Seyahatlerde tansiyonlu durumlara dikkat!

BOĞA burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Eski yılın zorlanmalarını üstünüzden atmak için dinlenmek isteyeceksiniz. Maddi konularda düşünmeden davranmamaya özen gösterin.

İKİZLER burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün, özel yaşantınızda çabuk parlamaya müsait olacak, vereceğiniz tepkilerle ortamı gereceksiniz. Sosyal çevreniz sizi zorlayabilir. En iyisi yapmak istemediğiniz şeyleri dile getirin.

YENGEÇ burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün çalışmak zorunda kalanlar iletişimlerinde unutkanlığa meyilli olabilirler. Yılın bu ilk gününde kalabalık ortamlar içerisinde, sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar yaşamaya hazır olun.

ASLAN burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bu pazar gezmek, dolaşmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda yüksek tansiyonlu bir gün geçirebilirsiniz. Harcamalara dikkat!

BAŞAK burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün, ailenize karşı anlık çıkışlarınız olabilir. Kolay sinirlenmeye ve ani tepkiler göstermeye yatkın olacaksınız. Ortaklaşa para konuları gün içinde kafanıza takılabilir.

TERAZİ burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün, düşüncesizce adımlar atmaya müsait olacaksınız. Yakın çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın. Ani tepkiler özel hayatınızda sorun olabilir. Keyfinizi yükseltmeye çalışın.

AKREP burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bu pazar iletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle anlaşmanız biraz zor. Onların isteklerine karşı anlayışlı olmayı deneyin. Kafanızda güzel planlarınız var, acele etmeyin.

YAY burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün, yakınlarınıza karşı tepkili davanabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında gidip gelebilirsiniz. Kalabalık ortamlardaki kişisel takışmalardan uzak durun.

OĞLAK burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bugün, beklenmedik iletişim sorunları tansiyonu artırabilir. Bu birkaç gün kafanızı boşaltmalısınız. Evinizde olmak, ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

KOVA burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bu pazar yakın çevrenizle olacaksınız. Dinlenmeye ihtiyacınız var ama insanları kıramıyorsunuz. Arkadaş ortamlarında tansiyon yüksek. Kendinize yönelmelisiniz.

BALIK burcu 01 Ocak 2012 yorumu

Bu aralar düşünmeden hareket etmeye meyilli olduğunuzdan ani kararlar almaktan kaçının. İş konularından konuşurken sinirli tavırlarınız çevrenizdekileri kırabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER