Habertürk 01.02.2013

1 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 1 Şubat 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 1 Şubat 2013 yorumu

1 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Şubat ayında sizin için daha çok sosyal çevreniz, gruplara dayalı işler ve organizasyonlar ön planda olacak. Bir yandan da iş alanlarınızda karşılaşacağınız güzelliklerin devam ettiğini göreceksiniz.

BOĞA burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Bu ay, iyi ilişkileriniz sayesinde iş alanlarınızda terfi ya da zam almak ve primlerinizi artırmak öne çıkacak. Patronlarınızla veya beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

İKİZLER burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Şubat ayı boyunca seyahatleriniz ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olacak. İstediğiniz seyahatleri gerçekleştirmek adına güzel bir ay. Bugün ise, hayatın keyifli yanlarına odaklanabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Ortaklaşa para konularınızın ön planda olacağı bir ay olacak. Maddi meseleler gündeminizde yer tutacak. Yarın ve sonrasında almak istediğiniz bir kredi veya borç varsa, rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

ASLAN burcu 01 Şubat 2013 yorumu

Şubat ayında evliliğiniz ve özel ilişkilerinizde çözülmesi gerekenler üzerine düşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınız varsa halletmek için uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemden yararlanmaya bakın.

BAŞAK burcu 1 Şubat 2013 yorumu

İş ve hizmet alanlarınıza kanalize olacağınız bir ay başlıyor. Daha çok çalışmak, hizmet etmek ve işlerinizi tamamlamak söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda gündeminize yerleşebilir.

TERAZİ burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Daha çok aşk hayatınızın, yaratıcılığa dayalı işlerinizin veya çocuk konularınızın ön planda olacağı bir ay sizi bekliyor. Sanatsal konularda olumlu ve üretken bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirin.

AKREP burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Bu ay, evinize ve ailenize yöneldiğiniz bir ay olacak. Ailenizle ilgili yapılması gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Biraz dinlenmek isteyebilirsiniz.

YAY burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Satış, reklam, pazarlama veya iletişim alanlarınızdaki yoğunluklar şubat ayı boyunca ön planda olacak. Hem iş alanlarınızda, hem de yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

OĞLAK burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Şubat ayında parasal konularınız aktif olacak. Özellikle bu cumartesi, Venüs’ün bu alanınıza girmesiyle para alanınızda güzelleşmeler olacak. İyi ilişkiler sonucunda güzel kazançlar sağlayacaksınız.

KOVA burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Bu aya, kişisel istekleriniz ve girişimleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Kendinizi sevecek, önemseyecek ve yeni kararlar alacaksınız. Bugün, dış ortamlardan önemli haberleriniz olacak.

BALIK burcu 1 Şubat 2013 yorumu

Şubat ayı, önemli planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçmemeniz gereken bir dönem. Enerjinizi fiziksel görünümünüze harcayabilirsiniz. Bugün, ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER