10.08.2013

10 Ağustos 2013 Cumartesi günlük burç yorumları

Bugün saat 16.07'ye kadar 'Ay boşlukta' kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun 'Şartları kontrol etmeye çalışmak yerine, akışına bırakın" diyor. Bugünkü burç yorumları Pudra.com'da...

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

10 Ağustos 2013 Cumartesi günlük burç yorumları
Türkiye’ye göre 10 Ağustos 2013 Cumartesi 01:04 ile 16:07 saatleri arasında 'Ay boşlukta' kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir. www.asudeargun.com/Ay-Boslukta-Takvimi

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bayram sebebiyle tatil yapanlar ve dinlenenler olsa da siz çalışmaya devam edebilirsiniz. Ofis dışında olsanız bile başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. İşleri kolayca toparlayıp, pratik davranarak beğeni kazanabilirsiniz. Öğleden sonra rahatlayacaksınız. Eşinizle, sevdiğiniz kişiyle daha güzel vakit geçirebilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bayramın rehaveti bugün bitiyor olabilir. Günün ilk yarısında daha keyifli, eğlenceli koşullar oluşabilir. Sevdiğiniz kişiyle zaman geçirebilirsiniz. Fırsat bulup sinemaya gidebilir, hoşunuza giden yerleri ziyaret edebilirsiniz. Ancak öğleden sonra detaylara ağırlık vermeniz gerekebilir. İş başa düşmeden önleminizi alın.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bayramda ailenizle birlikte olmaya devam edebilirsiniz. Yanı sıra evde yapılması gereken işler, sorumluluklar sizi bekliyor olabilir. Başkaları için çalışmaktan zevk alıp, pratik davranabilirsiniz. Öğleden sonra şartlar daha hafifleyecek. Kendinize zaman ayırabilir, eğlenceli konulara yoğunlaşabilirsiniz. Heyecanlı, güzel, sıcak saatler sizi bekliyor sanırım.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Günün ilk yarısında hızlı bir tempo sizi bekliyor. Belki de bayram sebebiyle yaptığınız ziyaretler devam edecek. Başkalarıyla iletişim kurmaktan zevk alsanız da, duyduğunuz her şeyi ciddiye almamalısınız. Öğleden sonra daha sakin zamanlar yaşayabilirsiniz. Evinize dönüp, sevdiklerinizle başbaşa kalabilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos )
Bayramın son harcamalarını günün ilk kısmında yapabilirsiniz. Ancak gereksiz şeyler satın almamak için kontrollü olun. Öğleden sonra şartlar değişince daha karlı olabilirsiniz. Yakınlarınızdan, komşularınızdan ya da kardeşlerinizden alacağınız öğütleri dinleyin. Esnafla ilişkileriniz yararlı olacaktır.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bayramla birlikte sizin için güzel zamanlar devam ediyor. Özellikle günün ilk yarısını kendinize ayırabilirsiniz. Sağlık, dış görünüm gibi konuların yanı sıra ilişkilerde de gelişmeler olabilir. Öğleden sonra dikkatiniz sahip olduğunuz şeyler üzerine yoğunlaşabilir. Karlı alışverişler yapmak için adım atabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bayramınızı sessiz, sakin bir yerde, başınızı dinleyerek geçiriyorsanız günün ilk bölümde rahat olacaksınız. Daha izole olabilir, geri planda kalabilirsiniz. Ancak öğleden sonra olaylar değişecek. Kendinizi rahatça ortaya koyabilir, istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. O zamana kadar sabırlı olun.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Günün ilk kısmında bayramın yükünü omuzlamamış olabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olmanız, fedakarlık yapmanız gerekebilir. Geri plandaki işleri halledip, yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Öğleden sonra şartların değişmesine sevineceksiniz. Kendinizi daha rahat ortaya koyup, rahatlayabilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bayramın son gününde arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar dikkat çekici olacak. Hep birlikte hareket etmek ilişkilerinizi de geliştirecek, başkalarıyla yakınlaşmanızı sağlayacak. Öğleden sonra şartlar değişirken yorgunluğunuzu atmak için içinize dönebilir, yalnız olmayı seçebilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bayramın sonuna geldiğimiz bugün, ön planda olamaya devam edeceksiniz. Kendinizi gösterip, başkalarının beğenisini kazanmanız olası. Zarif, güzel ve hoş bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Öğleden sonra olaylar daha farklı gelişecek. Etrafınızdaki kalabalığın artmasıyla, sorumluluk almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bayramın son gününde iyimserliğiniz üstünüzde olacak. Kendinizi coşkulu, hevesli hissedeceksiniz. Dini yerler ya da manevi alanlara yapacağınız ziyaretler çoşkunuzu artıracak, hoş duygular kazandıracaktır. Günün devamında önemli kişilerle birlikte olmanız çok olasıdır. Saygınlığınızı artırabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bayram günün getirdiği rutin dışı harcamalar yüzünden bugün maddi olarak daha kontrollü davranmanız yerinde olur. Özellikle ortaklaşa harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Eşiniz ya da partnerinizin satın aldığı bir şeyi ödemek durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra üstünüzdeki stresli hava kalkacak. Daha rahat olacağınız günlere giriyorsunuz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER