Habertürk 10.10.2012

10 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 10 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 10 Ekim 2012 yorumu

10 Ekim 2012 günlük burç yorumları

İş alanlarınızda bazı konuların derinine ineceksiniz. Parasal içerikli etkili konuşmalarınızı iş alanlarınıza aktarmanız mümkün. Sevdiğiniz insanla keyifli bir iletişim içinde olacaksınız.

BOĞA burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Dış ortamlar veya seyahatlerde sevdiğiniz insanla derin konuşmalar yapabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde fikirsel olarak güçlü hissedeceksiniz. Ev ve ailenize yönelik harcamalar sizi mutlu edecek.

İKİZLER
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

İş hayatınızda araştırmacı yanlarınızı sergileyebilirsiniz. Çevrenizden göreceğiniz destekle işe dair düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kardeşleriniz hayatınızı kolaylaştıracak.

YENGEÇ
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Sevdiğiniz insanla ilişkinizi gözden geçirecek konuşmalar içerisinde olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz için şanslı etkiler altındasınız. Maddi konularda beklenmedik yardımlar söz konusu olacak.

ASLAN
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Ev hayatınızda yapılması gereken işleriniz için güçlü etkiler altında olacaksınız. Önemli ailevi konular devreye girebilir. Sosyal ortamlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

BAŞAK
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Çevrenizle yapacağınız konuşmalar, aşk hayatınıza olumlu yansıyabilir. İletişiminiz yüksek olacak ve siz olayların derinine inmek isteyeceksiniz. İşte göstereceğiniz tevazu, size kazandırabilir.

TERAZİ
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Ailenize yönelik maddi konularda etkin politika izleyebilirsiniz. Kafanızdakileri hayata geçirmek kolay olacak. Sosyal ortamlarınızda, grupsal işlerinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

AKREP
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Etkili iletişiminizi kişisel hayatınıza ve planlarınıza yönlendireceksiniz. Çevrenizdeki insanlar size birçok konuda yardımcı olacak. İş alanlarınızda parasal konularda şanslı etkileriniz yüksek.

YAY
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Parasal haberlerle kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kafanızdaki fikirler için planlar yapabilirsiniz. Değişik yerlerde bulunmak size keyif verebilir. Sevdiğiniz insanla olumlu etkiler altındasınız.

OĞLAK
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve işlerinizde güçlü yanlarınızı ortaya koyacaksınız. Çevrenizi düşüncelerinizle istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında şanslısınız.

KOVA burcu 10 Ekim 2012 yorumu

İş ve kariyer alanlarınızda etkin düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. İş hayatınızda her işin derinine inmek isteyeceksiniz. Ruhani konular, psikoloji ilginizi çekecek.

BALIK
burcu 10 Ekim 2012 yorumu

Güçlü arkadaşlarınızla olan iletişiminizde iyi etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik planlarınız için görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. İş alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER