@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2013

10 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bugün kararlı bir yapıda olsanız da olaylar karşısında inat etmemelisiniz. İşte o zaman şans sizden yana olacak. Son günlerde ortaya çıkan konular da hızla büyüyecek gibi gözüküyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

10 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün maddi açıdan zorlanamamak için hesaplı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Elinizdeki paranın kıymetini bilmeli, bütçenizi düzenlerken ek harcamaları da göz önünde tutmalısınız. Özellikle partnerinizle olan maddi ilişkileri düzenlemeniz iyi olur. Borç ve alacak dengesi sizi zorlayabilir.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde zorlukları aşmak için tek başınıza hareket etmeniz yarar sağlamayacak. Eşinize veya ortağınıza danışmanız, ortak amaçlarınıza uyum sağlamanız daha iyi sonuç verecek. Kendinizi göstermek için ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Böylece insanların bakışı partnerinizle sizin üstünde olacak.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yoğun bir güne girmek sizi endişelendirmemeli. Pek çok konuya çözüm bulmaya çalışırken kendinizi ihmal etmemenizi öneririm. Sağlığınıza, diyetinize ve hijyeninize özel önem vermelisiniz. İşleri pratik bir şekilde düzenlerseniz ve yükünüzü size yardım edenlerle paylaşırsanız rahatlayacaksınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün birçok kişiye oranla daha şanslı olacaksınız. Zor günlerin etkisini biraz azaltmak için kendinize zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz uğraşlara yönelmeniz mümkün. Biraz spor yapabilir, hoşunuza giden bir filmi izleyebilirsiniz. Aşk hayatınız da bu keyifli günden nasibini alacak.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün içinde her ne kadar işle ilgili konulara yoğunlaşsanız da, evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmemenizi öneririm. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekiyorsa, onlarla ilgili sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Evde yapılacak olan tamirat ve tadilat gibi konulara da zaman ayırmalı, güvenliğinizi düşünmelisiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün etrafınızdaki hareketlilik oldukça artacak. Kısa seyahatler yaparak komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Yeni şeyler duymanız ve öğrenmeniz de mümkün. Kardeşleriniz ya da yakınlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bazı zorlukları aşmak için fikirlerinizi nasıl ortaya koyduğunuza dikkat etmelisiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde kaynaklarınızı kontrol etmenizi öneririm. Başta maddi konular olmak üzere, yeteneklerinizi ve kazançlarınızı daha iyi değerlendirmelisiniz. Sizi zorlayan konulara rağmen daha karlı yatırımlar yapmaya özen göstermeniz yerinde olur. Alışveriş yapmanız gerekiyorsa önce bütçenizi düzenlemelisiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Herkese göre bir adım önde olacağınız bir gündesiniz. Bunu fırsat bilerek kendinizle ilgili yapmanız gerekenlere yönelmenizi öneririm. Kılık kıyafet, sağlık ya da kişisel isteklerinizi yerine getirmek için mantıklı ve düşünerek hareket etmelisiniz. Böylece ne zamandır hissettiğiniz ağırlıktan kurtularak rahat bir nefes alabilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde çok kesin planlar yapmasanız iyi olur. Olaylar sizin düşündüğünüz gibi gelişmeyebilir. Şartları zorlayıp boşa enerji kaybetmek yerine sakinliğinizi korumalısınız. Şimdi vereceğiniz tepkiler boşa öfkelenmenize sebep olacak. İş için yurt dışı bağlantılarınız varsa onlara zaman ayırmanızı öneririm.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün içinde ne kadar tek başınıza hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacak. Birlikte hareket etmeniz ve ortak hedeflere yol almanız gerekebilir. Birlikten güç doğacağını asla unutmayın. Herkesin yararına hareket etmek size de iyi gelecek. Her ne kadar zor koşullar altından geçseniz de, geleceğe umutla bakmanızı tavsiye ederim.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün mühim olaylar gündeme gelebilir. Sizin için önemli olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşiniz ve kariyeriniz adına dikkatli adımlar atmanızı öneririm. Oldukça gerginleşen gökyüzünün etkisini engelleri aşmak için fırsat olarak görmelisiniz. Hedeflerinizi netleştirerek sorunları aşmak için formül geliştirin.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Yeni kişilerle tanışmak ufkunuzu genişletmenize yardımcı olacak. Zor şartları aşmak için olaylara daha geniş bir boyuttan bakmanız gerekiyor. Özellikle konusunda uzman olan kişilere danışmanız gerekebilir. Yurt dışı, yabancılar ya da farklı kültürlerle ilişkilerinizi geliştirmeye özen göstermenizi tavsiye ederim.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER