Habertürk 10.06.2013

10 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Yeniayın taze enerjisi, yeni gelişmeler, büyük bir umut ve iyimserlikle başladığımız yeni haftanın ilk gününde sizi neler bekliyor? Pudra.com'da.

KOÇ: Haftaya ailevi konu ve olaylara daha fazla odaklı olarak başlayacaksınız. Hayatınızdaki değişimlerin davranışlarınıza yansıması söz konusu olabilir. Daha fazla esnek olmaya çalışmalısınız.

10 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: İletişime yönelik iş ve olaylarda sağduyulu, mantıklı yaklaşımlar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde her şeyin derinine inmek isteyeceksiniz. Beklenmedik olaylar karşısında tepkileriniz önemli.

İKİZLER: Bugün konulara bakış açınızda sahiplenici ve güven ihtiyacınız yüksek olarak hareket edebilirsiniz. Maddi konularda düşüncelerinizi ve hislerinizi iyi analiz edebileceksiniz.

YENGEÇ: Enerjinizi iyi kullanmanız ve yüksek tutmanız gereken bu dönemde, duygusal olarak kendinizi yapılandırabilirsiniz. Yapacaklarınız konusunda başkalarından emir almak zor gelebilir.

ASLAN: Yalnızlığa veya sessizliğe önem vereceğiniz bu hafta başı, yaşadığınız olayları analiz etmek ve gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Başkalarını düşünmek ve yardım etmek isteyeceksiniz.

BAŞAK: Sosyal çevrenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. İş alanlarınızda fikirsel ola rak kendinizi ortaya koymak önemli olacak. Özel hayatınızı ihmal etmeyin.

TERAZİ: İş ortamınızda ki ilişkileriniz barışçıl, sevgi dolu ve bir o kadar da mantık çerçevesinde yürüyebilir. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Aile ortamınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

AKREP: Uzak ortamlarda, dış kaynaklara bağlı işlerinizde duygusal olarak kendinizi iyi hissedecek ve doğru ifade edeceksiniz. Bazı konuların kafanıza takılma etkisine karşı dikkatli olmalısınız.

YAY: Ortaklaşa para alanlarınızda ki konulara veya işlere bakış açınız bugün sizi mutlu kılabilir. Para dengeni zi iyi oturtmanız gerekecek. Sezgileriniz giderek güçleniyor, her konu da kullanmalısınız.

OĞLAK: Özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa iş alanlarınızda bu hafta başı, mantıklı ve bir yandan da sevgi dolu yaklaşımlarınız ön planda olabilir. Olaylara anlayışla yaklaşacaksınız.

KOVA: İş ve hizmet alanlarınızda doğru iletişim ve ilişkilerle ilerleyecek, yaratıcılığınızın karşılığını rahatlıkla alabileceksiniz. Yakın çevre iletişiminizde ani tavırlardan kaçınmalısınız.

BALIK: Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımınız sevgi dolu, keyifli olabilir. Bugün duygularınızı iyi analiz edebileceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz de güç savaşlarından kaçının.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER