Habertürk 10.11.2011

10 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 10 Kasım 2011 yorumu

10 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bu dolunay, sizi en çok parasal konularda etkileyecek. Bu birkaç gün boyunca para işlerinizde hassaslıklar, sorunlar oluşabilir. Bu döneme denk gelen para işlerinizde ilişkilerin etkili olacağını unutmayın.

BOĞA burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Dolunay, hayatınızla ilgili konularda birtakım hassaslıkları ve sorunları ilişkinize taşıyabilir. Kendinizle ilgili alacağınız kararları, önce sevdiğiniz insana danışmanız gerekebilir ama siz bunu yapmak istemeyebilirsiniz.

İKİZLER burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu gece oluşan dolunay, sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğrenip çok şaşırabilirsiniz. Beklenmedik olaylar karşısında gerginliğiniz ve hassaslığınız bu birkaç gün fazla olabilir. Sakin olmalısınız.

YENGEÇ burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Dolunay, sizin sosyal çevre alanlarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde ve özel hayatınızda oluşacak. Bulunmanız gerekenler yerler, katılacağınız davetler, aşk hayatınızdaki zamandan çalmanıza neden olabilir.

ASLAN burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda oluşan aktiflik nedeniyle, aile hayatınıza vakit ayıramamanıza ve bunun sonucunda bu alanlarda birtakım hassaslıklara neden olabilir. Devam eden işlerin sonuçlarını alabilirsiniz.

BAŞAK burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu gece oluşacak olan dolunay sizin uzak çevre alanlarınızı etkileyecek. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat veya iş fırsatı, planlarınızı altüst edebilir. Bu birkaç gün uzak çevrenizden duyacaklarınız sizi hassas kılabilir.

TERAZİ burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu gece oluşan dolunay, ortaklaşa para alanlarınızda oluşuyor. Bu birkaç gün eşinizin veya partnerinizin parasal durumuyla ilgili haberler gündeminize yerleşebilir. Ortaya çıkacak bir borç size zor zamanlar yaşatabilir.

AKREP burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu dolunay, özel hayatınızda birkaç gün hassaslıklara neden olabilir. Önemli kararlar gündeme gelebilir. Bu sene özel hayatınızda zaten Jüpiter’den alacağınız etkiyle, özel ilişkilere ve evliliğe adım atabilirsiniz.

YAY burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu gece oluşan dolunay, sizin iş, sağlık alanlarınızda birkaç gün boyunca hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. İş alanlarınızda çalışmalarınızın karşılığını almak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

OĞLAK burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu dolunay, sizin aşk hayatınızda gerçekleşecek. Varsa çocuklarınızla ilgili konularda ve aşk hayatınızda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Tam işinizin en önemli zamanlarına hazırlanırken, bir bebek haberi alabilirsiniz.

KOVA burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Dolunay, sizin aile ve ev hayatınızı etkileyecek. Bu birkaç gün boyunca bu alanlarda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. İşinize kanalize olmanız gereken yerlerde, aile hayatınızın sorumlulukları işinizi engelleyebilir.

BALIK burcu 10 Kasım 2011 yorumu

Bu dolunay, sizin yakın çevre alanlarınızı etkiliyor olacak. Her şeye kolay sinirlenip, tepki verebilirsiniz. Siz seyahatteyken veya önemli bir işle meşgulken, yakın çevrenizde oluşan olaylar sizi gereğinden fazla gerebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER