@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.03.2014

10 Mart 2014 günlük burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

10 Mart 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Aşk hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Partnerinize açılmak ya da yakınlaşmak için güveniniz tam. Hayatın zevkli taraflarına yakın olmak için günün nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Sinema, sergi, tiyatro gibi etkiliklere de katılabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Ailevi konular sizin için gündemi dolduracak. Aile büyüklerinizle ilgilenmek, hatırlarını sormak için bugünü fırsat kabul edin. Ev içinde yapmanız gereken şeyleri rahatlıkla yerine getirecek, kendinizi daha güvende ve rahat hissedebilirsiniz. Böylece işinize daha rahat konsantre olabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sayesinde bolca iletişim içinde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Yakın ziyaretler, komşuluklar hoşunuza gidecek, görmek istediğiniz kişilerle yakınlaşabilirsiniz. Kardeşlerinizi, akranlarınızı arayıp gönüllerini almak için güzel bir gün. İlişkileri ve iletişimi geliştirmenin yararını görebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde fırsat yaratın ve bütçenizi kontrol edin. Bazı düzenlemeler yapmak sizin için iyi olabilir. Yapmanız gereken zorunlu alışverişler varsa lükse kaçmamaya özen gösterin. Para harcamak yerine, korumak daha karlı gelecek. Gelirlerinizi artırmanın yollarını aramalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yakın çevrenizin ilgi odağı olabilirsiniz. Her zamanki zarafetinizle dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Bu sayede etkilemek istediğiniz özel kişiler varsa onlar da bu etkiden nasipleneceklerdir. Ayrıca kişisel bakımınıza zaman ayırmak için fırsatları iyi değerlendirin.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün sizin için en iyisi enerjinizi boş yere harcamamak. Her zaman yaptığınız gibi geri planda kalmak iyi olacak. Ancak bu kez endişeleri de geri planda bırakmalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz olaylara karşı sabırlı olmalısınız. Yarından sonra kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Bugünü sosyalleşme açısından iyi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak, onlarla ortak çıkarlar üzerine hareket etmek sizi mutlu edecek. Uyumu, ahengi yakalayacak, içinde bulunduğunuz sosyal çevrenin ilgisini üzerinize toplayabilirsiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde yapmanız gereken işlere kolayca odaklanabilirsiniz. İşinizi, kariyerinizi gözden geçirme, yapmanız gerekenler üzerinde durma fırsatı bulabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. İlişkileri geliştirmeniz işinize de yansıyacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Ufkunuzu genişlettiğinizde şartlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yabancılar, basın, yayın, medya gibi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın sesini dinlediğinizde, ilişkilerinizi ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda büyümeye yakınsınız. İyimserliğinizi koruyun.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Derin konulara yoğunlaşmak için bugünü iyi kullanmanızı tavsiye ederim. Merak ettiğiniz gizemli bir konunun kapılarını aralayabilirsiniz. Hatta metafizik olaylar ve konular gündeminizde yer alabilir. Spritüel, esrarengiz konulara çekilirken sağduyunuzu elden bırakmayın, her şeye inanmayın.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
İstediğiniz uyum ve dengeyi yakalamanız için eşinizle beraber hareket etmenizi tavsiye ederim. Yoksa zorlukları tek başınıza yüklenmeniz gerekebilir. Gün içinde yerinde duramayan yapınızı sakinleştirmeye çalışın. Karşınızdakilerin duygularını anlamaya çalışırsanız başarıya daha rahat ulaşırsınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Gün içinde detaylarla ilgilenerek kendinizi yorabilirsiniz. En iyisi sağlıkla ilgili konuları daha ön plana almanız, ihmal etmemeniz gerekenleri yapmak. Evcil hayvan besliyorsanız onları da ihmal etmeyin. Yoğun bir günü olumlu ama planlı değerlendirmeniz size çok şey katacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER