Habertürk 10.05.2013

10 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün oluşan yeni ay ve güneş tutulması aşk, iş, eğitim konularında burcunuzu nasıl etkileyecek?

KOÇ burcu 10 Mayıs 2013 yorumu

10 Mayıs 2013 günlük burç yorumları
Bugün meydana gelecek olan parçalı güneş tutulması sizin para evinizde oluşacak. Bu güneş tutulması, parasal konularda 6 ay boyunca önemli başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir.

BOĞA burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Parçalı güneş tutulması, sizin burcunuzda oluşacak. Bu tarih sonrası her türlü girişimde bulunabilir ve hayatınızla ilgili her kararı alabilirsiniz. Bu süreçte hayatınızın yapısı değişebilir.

İKİZLER burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Bu tutulma ve sonrasındaki 6 ay boyunca kadersel etkilere açık olacaksınız. Ortaya çıkacak olan olaylar sonucunda neyin niçin olduğunu anlayacaksınız. Bu süreçte sağlığınıza çok dikkat edin.

YENGEÇ burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Bugün oluşan parçalı güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda meydana gelecek. Yeni tanışacağınız insanlar ve gireceğiniz çevreler size yeni iş kapıları aralayabilir.

ASLAN burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Güneş tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda önemli olayları hızlandırılmış bir biçimde hayatınıza sokacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu süreçte yeni projelerinizi hızlandırabilirsiniz.

BAŞAK burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Güneş tutulması sizin medya, hukuk, seyahat, eğitim ve ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda önemli konu ve olayların yaşandığına şahit olacaksınız.

TERAZİ burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Bugün oluşan güneş tutulması ortaklaşa para alanlarınızda meydana gelecek. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler oluşabilir. Bu dönem sonrası elinize bir miras geçebilir.

AKREP burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Parçalı güneş tutulması özel hayatınızla ilgili yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem sonrası evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuşmalar ve hızlı olaylar oluşacak.

YAY burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Güneş tutulması; iş, hizmet ve evlilik alanlarınızda oluşacak. İş alanlarınızda önemli değişimler ve kararlar hızlı bir şekilde gündeminizde olabilir. Aynı durum özel hayatınız için de geçerli olacak.

OĞLAK burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Bu tutulma ve sonrasındaki 6 ay boyunca aşk veya çocuk eviniz aktif olacak. Bebek isteyen Oğlaklar için uygun bir süreç. Bekârsanız ve aşkı arıyorsanız, aşk hızlı bir şekilde hayatınıza girebilir.

KOVA burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Güneş tutulması, aile ve yuva konularında yeni kararları ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Ev alım satımı, arsa ya da gayrimenkulle ilgili işleriniz bu dönemde gündeminizde yer alacak.

BALIK burcu 10 Mayıs 2013 yorumu
Parçalı güneş tutulması sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Akrabalarınızın veya komşularınızın hayatında ani değişimler oluşabilir. İletişim alanlarınızda hızlı başlangıçlar görülecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER