Habertürk 10.02.2012

10 Şubat 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz.

KOÇ burcu 10 Şubat 2012 yorumu

10 Şubat 2012 günlük burç yorumları
Hayatınızda ani verilecek kararlar gündeme gelebilir. Görüntünüzü değiştirmek ve farklı işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda da önemli kararlar oluşabilir. Bu kararların anlık olduğunu unutmayın.

BOĞA burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Bugün, ani gelişecek konu ve olaylara açık olun. Beklenmedik bir durumda birine yardım etmeniz mümkün. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir. İlginç tesadüfler yaşayabilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınız hareketlenebilir.

İKİZLER burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Yeni tanışacağınız biri farklı davranışlarıyla ilginizi çekebilir. Bu dönem bir ilişkiye başlarsanız, bu ilişkinin farklı olacağını unutmayın. Baskılar ve kıskançlıklardan arınmış, heyecana yönelik bir ilişki söz konusu...

YENGEÇ burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Beklenmedik oluşumlar sizi şaşırtabilir. Karşınıza birçok fırsat çıkabilir. Özellikle kariyer alanlarında farklı ilişkiler ve şanslar sizi bekliyor olacak. Bu dönem sakin durmaya özen gösterin. Ani tepkilerden kaçının.

ASLAN burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Beklenmedik oluşumlar sizi şaşırtabilir. Karşınıza birçok fırsat çıkabilir. Özellikle kariyer alanlarında farklı ilişkiler ve şanslar sizi bekliyor olacak. Bu dönem sakin durmaya özen gösterin. Ani tepkilerden kaçının.

BAŞAK burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Ortaklaşa para gelirlerinizde artış söz konusu. Eşinizin veya sevgilinizin hayatında parasal olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sizin için de beklenmedik bir gün olabilir. Hareketli bir cuma gününe hazırlıklı olun.

TERAZİ burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Bugün, evli olanlar evliliklerinde sürprizlere ve heyecanlara açık olmalılar. İkili ilişkilerinizde farklı bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınız çabuk değişecek. Değişimlere vereceğiniz tepkiler sizi rahatsız edebilir.

AKREP burcu 10 Şubat 2012 yorumu
İş ve hizmet alanlarında beklenmedik teklifler ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanda tanışacağınız yeni insanlar size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Sosyal ortamlarda başlayan gününüz yerini dinlenmeye bırakabilir.

YAY burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Aşk hayatınızda heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik olaylar sizi farklı noktalara taşıyabilir. Farklı biriyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Evliyseniz, çocuğunuzla ilgili konularda heyecan verici gelişmeler olabilir.

OĞLAK burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Bugün, aile alanlarında güzel ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir misafir sizi eğlendirebilir, gününüzü farklı geçirmenize neden olabilir. Ev alım, satım, kiralama konularında da şanslı etkiler altındasınız.

KOVA burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Beklenmedik iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama ve eğitime dayalı işlerinizde şansınız açık. Yakın çevrenizle beklenmedik bir plana dahil olabilirsiniz. Seyahat alanlarınız aktif olmaya başlıyor.

BALIK burcu 10 Şubat 2012 yorumu
Ani ortaya çıkacak bir fırsat sonucu elinize para geçebilir. Parasal fırsatlar yüksek olacak. Şanslı bir dönemdesiniz. İlginiz, gece saatlerinde daha çok parasal konulara kayabilir. Özel hayatınızda tutkularınız devreye giriyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER