Habertürk 10.07.2013

10 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün de dün gibi eğlenme, kendimizi ortaya koyma, dikkat çekme ve yaratıcılık eğilimlerimiz devam ediyor. Bakalım günlük burç yorumunuzda neler yazıyor? Pudra.com'da...

Koç: Bugün keyfiniz her anlamda yerinde olacak. Spor yapmak, faaliyetlerde bulunmak veya eğlence hayatınıza kendinizi kaptırmak isteyebilirsiniz.

10 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün ailenizle olmak, varsa evinizin dekorasyonu, boya, badanası, tamiratıyla uğraşmaktan zevk alacaksınız. Çevrenize karşı esnek davranmak size çok şey kazandırabilir.

İkizler: Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilir, kısa vadeli planlarınızı bu iki gün etkili bir şekilde devreye sokabilirsiniz. Yakınlarınızla olan ilişkileriniz daha da güzelleşecek.

Yengeç: Gün içinde maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokabilir, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İş alanlarınızda hala fazla görünür olmak istiyorsunuz biraz sabır.

Aslan: Bugün enerjiniz rahatlayacak. Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz devrede olabilir. Kişisel bakımınıza ve görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. Heyecanlı haberler gelebilir.

Başak: Geri planda durmak size iyi gelebilir. Önemli işler yapmak istemeyecek, kendinizi sosyal anlamda biraz geriye çekeceksiniz. Kalabalıklar içinde olsanız bile yalnızlığın tadını çıkarın.

Terazi: Sosyal çevreniz, davetler öne çıkmaya başlayacak. Gireceğiniz çevrelerde ilişkilerinizi artıracaksınız. Çok ilgi çektiğiniz bu dönem ortaklaşa işler sizi heyecanlandıracak.

Akrep: Kendinizi tam anlamıyla işinizde ortaya koyabilirsiniz. İş bağlantılarınız size müjdeli haberler getirebilir. Kendinizi göz önünde olacağınız yerlerde iyi hissedeceksiniz.

Yay: Bugün seyahatte veya tatilde keyfiniz yüksek olacak. Henüz tatilde değilseniz, değişik insanlarla bir arada olmak, dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Oğlak: Bugün para ödemeleriniz devrede olabilir. Elinize geçecek bir para ödemeleriniz açısından sizi mutlu edebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı yumuşak ve esnek olacaksınız.

Kova: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi mutlu edebilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde, ortağınızdan fayda sağlayacaksınız. Yakın çevrenizde ilginç olaylar yaşanıyor.

Balık: Bugün, çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, işinizden aldığınız keyfi artırabilir. Maddi konularda güzel bağlantılarınız devrede.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER