@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.07.2014

10 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün kendinizi geliştirmek için cesaretli ve yeniliklere açık olmanızı öneririz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 10 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

10 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Yabancılarla ya da uzak yerlerdeki kişilerle iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz. İthalat, ihracat ya da uluslararası konular gündeme gelebilir. Kuracağınız bağlantılar sizi hem maddi, hem manevi anlamda destekleyecek. Olayları daha farklı ve üst boyuttan görmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Gün içinde cebinizdeki kaynaklarınızı kontrol etmelisiniz. Özellikle ortak harcamalara daha fazla önem vermelisiniz. Kredi, borç, sigorta gibi hisseli gelir giderlerde oynamalar olabilir. Bunu düşünerek kontrollü harcama yapmanız yerinde olacak. Ayrıca zorunlu haller dışında operasyonlardan uzak durmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugünü en iyi değerlendirme şekli karşınızdaki insanların isteklerine uymak olacak. Eşiniz, ortağınız sizi zaten etkileyecek, birlikte hareket etmeniz yönünde uyaracak. Gereksiz rekabet içine girmemeli, ortak hareket etme yönünde adım atmalısınız. Bu şekilde kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gündelik hayatın tüm detay işleri üstünüze kalabilir. Pek çok işi bir arada yapmanız sebebiyle yorulabilirsiniz. O yüzden günü erken planlamalı, size destek olacakları ayarlamalısınız. Tek başınıza kalırsanız verimli olmanın yollarını düşünmelisiniz. Aksi halde sağlığınızı bozabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kendinizi iyi, enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınız, sevdiğiniz kişiyle yakınlığınız size neşe verecek. Ancak bu iyimserlikte adım atacağınız olayların riskli olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Abartılı davranışlar sergilememeli, spekülasyonlardan uzak durmalısınız. Kendinize zaman ayırmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
İş hayatınızdaki yoğunluğa rağmen evdeki sorumluluklarınızı da ihmal etmemelisiniz. Gereken düzenlemeleri yapmak için motive olmakta zorlanmayacağınız bir gün olabilir. Değişiklik, bakım onarım ya da güvenliğinizi artıracak işlerle uğraşabilirsiniz. Aile büyüklerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Çok şeyler öğrenebileceğiniz, öğretebileceğiniz iletişim dolu bir gündesiniz. Çalan telefonların, gelen mesajların arkası kesilmeyecek. Toplantılara katılabilirsiniz. Bu kadar yoğun trafik içinde kelimelerinizi özenle seçmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara sebep olmamalı, dedikodulara kulak tıkamalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Günün büyük bir bölümünde parasal konulara odaklanmalısınız. Küçük bir bütçe yapmak önünüzü görmenize destek olacak. Kazançlarınızı daha karlı değerlendirmenin yollarını da aramalısınız. Kaynaklarınızı düzenlemek güven ihtiyacınızı karşılayacak. Kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Hızlı, enerjik bir gün sizi bekliyor. İsteklerinize odaklanabilir, kişisel konuları ön plana alabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirip sağlığınıza da zaman ayırmalısınız. Bir yandan da ilişkilerinizi ihmal etmemelisiniz. Eşiniz, partneriniz sadece kendinizle ilgilendiğiniz için sizi eleştirebilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugün sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Canınızı sıkan, keyfinizi kaçıran şeyler olsa bile beklemede kalmalısınız. Öfkenize yenilmemelisiniz. Olayları değiştiremeyeceğinizi fark ettiğinizde aslında rahatlayabilirsiniz. Enerjinizi kendinize saklamalı, mümkünse içinize dönmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Arkadaş çevrenizdeki hareketlilik, gelecek günlere ilişkin yapmanız gerekenler yüzünden hızlı olmanız gereken bir gündesiniz. Sosyalleşmenin yararlarını görebilirsiniz. Dostlarınız, arkadaşlarınız size destek olabilir. Birlikte adım atmanız, ortak çıkarlarınızı korumanız gerekecek.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Bugün kariyerinize odaklanmalısınız. İşinizde, mesleğinizde kendinizi gösterebileceğiniz şartları hızla değerlendirmelisiniz. Dikkatini çekmek istediğiniz birileri varsa, başarılı olabilirsiniz. Ön planda olduğunuzu fark etmeli, saygınlığınızı artırmanın yollarını bulmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER