@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2013

11 Ağustos 2013 Pazar günlük burç yorumları

Bugün ilişkilerin günü! İlişkilerinizi geliştirebilir, şansı yakalayabilir ve kendinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünkü burç yorumlarınızı Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Ağustos 2013 Pazar günlük burç yorumları

Koç ve yükselen Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Bu Pazar gününü eşiniz ya da sevgilinizle planlayın. Yapacağınız plana onu da dahil ederek güzel bir gün geçirebilirsiniz. Birlikteliğinizin güzelliğini yaşamaya hazır olun. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa bugün karşınıza dikkat çekici biri çıkması çok olası. Kendinize değil, karşınızdakilere odaklanın.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Pazar günü herkes tatil yapsa da siz erken kalkıp pek çok işi halletmek durumunda kalabilirsiniz. Başkaları için hazırlık yapmanız, birilerine servis vermek için çalışmanız gerekebilir. Güzel şeyler yapacağınız için detaylara kolayca adapte olabilirsiniz. Sadece kendinizi çok yormamanızı tavsiye ederim.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Güzel bir Pazar günü sizi bekliyor. Yataktan kalktığınız andan itibaren neşeli, keyifli olabilirsiniz. Bugün şansı yakalamak için çok çaba harcamayacaksınız. Ancak abartıdan uzak durmanız da yerinde olur. Kendinize duyduğunuz güven sayesinde gereksiz yere risk almanıza hiç gerek yok. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Pazar gününü evinize, ailenize ayırabilirsiniz. Belki evinizi toparlayabilir, hoşunuza giden eşyalar için daha fazla yer açabilirsiniz. Ailenizde, evinizde yapacağınız küçük değişikliklerden mutlu olacaksınız. Huzuru yakınlarınızla paylaşmak için duygularınızı dinlemelisiniz. Olumlu yaklaşımlar sayesinde rahat bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos )
Bu Pazar gününü evde geçirmeniz pek mümkün gözükmüyor. Yapacağınız yolculuklar, ziyaretler size daha iyi gelecek. Ne zamandır istediğiniz birini görebilir, kardeş, kuzen, akran gibi yakınlarınızla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bolca konuşma, yazışma, mesajlaşma içinde yorulsanız da buna değecek. Hızlı, eğlenceli, iletişim dolu bir güne hazır olun.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Tatil gününü fırsat bilip kendinizi alışveriş merkezlerine atıyorsanız dikkatli olun. Harcamalarınızı kontrollü yapmanız, sonradan kontrol edemeyeceğiniz olayları önleyecek. Kendinizi şımartmak için illa para harcamanız gerekmiyor. Daha tutumlu davrandığınızda kendinize olan güveninizin arttığını göreceksiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün şanslısınız. Hem tatil olması, hem de dikkatleri üzerinize topluyor olmanız sizi bir adım öne çıkarıyor. Kendinizi kolayca ifade ederek isteklerinizi yerinde getirmekte zorlanmıyorsunuz. Eşiniz ya da partneriniz de sizin yanınızda olmaktan mutlu oluyor. Sağlığınıza, dış görünümünüze yönelik işleri ön plana alabilirsiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Pazar gününü fırsat bilip kendinize zaman ayırın. Belki yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz. Sizi endişelendiren olaylar olursa sakinliğinizi korumanızı öneririm. Biraz daha sabırlı davrandığınızda aslında ortada sorun olmadığını görebilirsiniz. Geçmiş konuları, kontrol edemeyeceğiniz gerçekleri sabırla karşılamanız sayesinde arındığınızı hissedeceksiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Kalabalık bir Pazar günü sizi bekliyor. Akrabalarınız, arkadaşlarınızla birlikte olabilir, hep birlikte hareket edebilirsiniz. Herkesin nabzını tutmak, grubu organize etmek size düşecek. Zevk aldığınız bu olaylarla keyfinizin yerinde olacağı bir günden geçireceksiniz. Sosyalleşmeniz sayesinde canlanıp, neşelenebilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Herkes Pazar gününün rahatını sürse de, siz ön planda olduğunuz bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Pijamalarla dolaşmak için uygun bir günde değilsiniz. Önem verdiğiniz kişilerle yakın olma fırsatı yakalayabilirsiniz. Başkalarının sizi gözlemlediğini bilmelisiniz. İşinize, kariyerinize yönelik gelişmeler de gün içinde ortaya çıkabilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinizi geliştirebileceğiniz keyifli bir Pazar günü bugün. Dışarı çıkmasanız bile internet üzerinden dünyayı dolaşabilir, farklı şeyler öğrenebilirsiniz. Ufkunuzu genişletecek bir eğitim, güzel bir etkinlik çok yakınınızda gerçekleşebilir. Fırsatları iyi değerlendirmeli, cesaretli davranmalısınız. Şansı yakalabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bu Pazar gününü romatik bir şekilde geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle başbaşa saatler sizi bekliyor. Yakınlaşabilir, tek yürek olabilir ve fırsatlara kolayca erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına konsantre olmanız. Empati yeteneğiniz sayesinde özel zamanlar geçirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER