@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.08.2014

11 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Toplumsal konuların öne çıktığı, sosyal çevrenizin hareketlendiği bir gündesiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 11 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Güne sosyal olaylarla başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla bağlantınız güçlenebilir. Ancak öğleden sonra kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Motive olmakta zorlanabilir, hassaslaşabilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz sinir bozucu olaylar sizi yorabilir. En iyisi geri planda kalmak, biraz izole olmak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
İşiniz, kariyerinizle ilgili konuları sabahtan tamamlamaya çalışmalısınız. Dikkatleri üstünüze toplamak, saygınlığınızı artırmak için acele etmelisiniz. Öğlen değişen şartlara uyum sağlamalısınız. Dostlarınızla beraber olabilir, ortak konularda fedakarlık yapabilirsiniz. Başkalarının sorunlarını çözmekten mutlu olabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Kendinizi geliştirmek, yurt dışı bağlantısı kurmak için hızlı hareket etmelisiniz. Zira öğleden itibaren tatil bile olsa dikkatinizi işinize vermeniz gerekecek. Üstleriniz, müdürleriniz, yöneticilerinizle iletişime geçmeniz gerekebilir. Görevlerinizi yerine getirmeniz itibarınızı artıracak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Ortaklaşa gelir, giderler üstündeki endişeniz, maddi huzursuzluk öğlen bitecek. Sonrasında hayatın daha iyimser, Felsefik yönleriyle ilgilenebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, farklı kültürler hakkında bilgi alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için fırsatları kullanmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Partnerinizle yapmanız gereken işleri sabahtan halletmelisiniz. Öğleden itibaren dikkatinizi parasal konulara vermelisiniz. Hassas davranırsanız kredi, borç ilişkilerini toparlamakta zorlanabilirsiniz. Daha gerçekçi düşünmeli, iyi hesaplama yapmalısınız. Eşinizin duygusal ihtiyaçları konusunda da hassas olmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Gündelik işleri iyi planlar, pratik davranırsanız, işlerinizi sabahtan bitirip rahatlayabilirsiniz. Öğleden itibaren dikkatinizi partnerinize, ortağınıza ya da eşinize yöneltmelisiniz. Tek başınıza hareket etmekte zorlanacağınız için ortaklaşa yol almalısınız. Daha hassas, duygusal olabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Sabahtan kendinizi çok keyifli hissedebilirsiniz. Ancak öğleden itibaren işlerinizin yoğunluğu artacak. Pek çok işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Birilerine servis vermeniz gerekirse pratik olmalısınız. Hassaslaşacağınız olaylara karşı dirençli olmalı, özellikle sağlığınızı korumalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Günün ilk yarısında evdeki işleri halletmeniz yerinde olacak. Öğleden itibaren sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Kendinize, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Boş zamanınızı zevkle geçirebilirsiniz. Sanatla, sporla ya da hobilerle uğraşabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Hızlı bir gün başlıyor. Sabahtan yapmanız gereken işleri halledebilirsiniz. Öğleden itibaren değişen konularla dikkatinizi ailenize vermeniz gerekebilir. Daha hassaslaşabilirsiniz. Ev, yerleşimle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde rahatlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Maddi konuları sabahtan çözümlemeye bakmalısınız. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Öğleden itibaren alışverişler için farklı fırsatlar doğacak. Hislerinize güvenirseniz ticari açıdan başarılı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmanız size çok şey kazandıracak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Günün ilk kısmında kişisel konuları sona erdirmelisiniz. Sağlığınız ya da istekleriniz konusunda yapılması gerekenleri halletmelisiniz. Öğleden itibaren parasal konular gündeme gelecek. Harcama yaparken daha gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Sezgisel davranmanız zarar verebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Sabahtan kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Şartlar çok da istediğiniz gibi gitmeyebilir. Öğlene kadar sabırlı olmalısınız. Sonrasında kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Olayları kontrol edebilecek, hatta kendinizi ortaya koymaktan zevk alacaksınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

burc haritasi astroloji 11 agustos 2014


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER