07.08.2018

11 Ağustos 2018 Cumartesi Güneş Tutulması Etkileri

11 Ağustos 2018 Cumartesi günü, saat 11.57'de gerçekleşecek yeni ay ve Güneş tutulması etkilerinin size etkilerini öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Saat 11.57’de yeni ay ve ona eşlik eden bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Her yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir.

11 Ağustos 2018 Cumartesi Güneş Tutulması Etkileri

Aslan burcundaki yeni ay ve Güneş tutulması ile beraber özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmeye başlamak, bol bol tatil yapmak, çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun dönemler olabilir ancak Güneş tutulması bu dönemde beklenmedik kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır.

Her tutulmanın taşıyabileceği etki hangi tutulma serisine ait olduğuyla anlaşılır ve 2 Kuzey Saros Serisi’ne ait tutulmalar önemli değişimlerin habercisidir. Eğer haritanızda önemli bir alana etkisi varsa bu dönemde bu alanda değişimler ve yeniden yapılanmalar getirebilir. Planlananların dışında gerçekleşebilecek ve bir türlü netleşemeyecek koşullara karşı esnek olanlar, bu etkileri uzun vadede oldukça yapıcı şekilde değerlendirebilirler.

Daha önce Temmuz 2000 ve Temmuz 1982’de aynı Saros Döngüsü’nü deneyimlemiş olduğumuzdan, bu dönemlerde hayatınızda ne gibi değişiklikler olmuş olduğuna dikkat etmeniz yerinde olabilir.

Güneş tutulmasının ardından  gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün bir başka sembolizme göre açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı sağlayacak yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik gibi risklere rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Cumartesi günü ufkumuz genişleyecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER