Habertürk 11.12.2012

11 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 11 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 11 Aralık 2012 yorumu

11 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminiz hızlanıyor. Yine bugün, önemli anlaşmalarda kandırılma ihtimaline karşı uyanık olun, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

BOĞA burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Ortaklaşa para konularında Merkür, kredi, borç almak istiyorsanız, sizi harekete geçirebilir. Sosyal ortamlar için yapacağınız para ödemeleri konusunda bugün yanıltıcı etkilere sahipsiniz. Borç alıp vermeyin.

İKİZLER burcu 11 Aralık 2012 yorumu

İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Yine bu dönemde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Anlaşmalarınız varsa başka bir güne bırakın.

YENGEÇ burcu 11 Aralık 2012 yorumu

İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar oluşabilir.

ASLAN burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde ateşli yönleriniz öne çıkacak.

BAŞAK burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir.

TERAZİ burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. İş alanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir.

AKREP burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkilenecek. Parasal konularda yanlış yönlendirilmelere dikkat edin.

YAY burcu 11 Aralık 2012 yorumu

İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bugün, eksik iletişime dikkat edin.

OĞLAK burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. Yakın çevrenizle bazı dargınlıklar oluşabilir.

KOVA burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Bugün, arkadaşlarınız parasal konularda kafanızı karıştırabilir.

BALIK burcu 11 Aralık 2012 yorumu

Bugün itibarıyla, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. İş alanlarınızda aldanmalara açık olacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER