@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.09.2013

11 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Gün içinde iyimser, heyecanlı ve hevesli bir yapıda olacaksınız. Ancak beklentilerinizi kontrol etmelisiniz. Tepki verirken de abartıdan uzak durun. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Akademik kişilere, eğitimle ilgili konulara ya da yurt dışı bağlantılarına zaman ayırmanız gerekebilir. Yeni şeyler öğrenmek, bakış açınızı ve anlayışınızı değiştirecek. Farklı fikirlere açık olmanız ve daha özgürlükçü düşünmeniz iyi olur. Böylece hem maddi hem manevi anlamda gelişebilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Ortak paylaşımlara gün boyu dikkat etmenizi öneririm. Partnerinizle hem maddi hem de özel konuları paylaşmanız gerekebilir. Size ait mahrem konuları dikkatli bir şekilde saklamanız yerinde olur. Borç ve alacak konularına da dikkat etmelisiniz. Birden bire ortaya çıkan konular masrafları yüklenmenizi gerektirebilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Eşinizle ortaklaşa plan yapabileceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza hareket etmek çok doğru olmayacak. İşleri organize etmeye çalışsanız da onun da duygularına önem vermeli, farkını ortaya koymak için ona yer açmalısınız. Böylece sinerji yaratabilir ve birlikte yol alabilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gündelik işler sizi yorabilir. Her ne kadar çalışmayı sevseniz de daha detaycı ve pratik olmalı, fayda zarar analizi yapmalısınız. Kendinizi yormadan orijinal fikirler geliştirdiğinizde daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Yanınızda çalışanlarla daha yakın olmanızı ve duygularını anlamaya çalışmanızı öneririm.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yaratıcı ve sanatsal konularda kendinizi göstermekten mutlu olacaksınız. Kendinize vakit ayırıp spor yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak kendinize bu kadar güvenirken risk almamanızı, duygularınızı ortaya koyarken soğukkanlı kalmanızı öneririm. Aşk hayatınızda bu hareketlilikten nasibini alacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Evle ilgilenme şansınız olursa, sorumluluklarınızı yerine getirmekten dolayı rahatlayacaksınız. Yapılması gereken işleri bitirdiğinizde hedeflerinize odaklanacak, işinizde daha rahat olabileceksiniz. Ailevi konulara dikkat etmenizi öneririm. Her ne kadar kendinizi bireysel olarak ifade etmek isteseniz de zorunlulukları anlamalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Yakın çevrenizde hızla gelişecek olaylar sinirlerinizi gerebilir. Kendinizi ifade ederken ve ortaya koyarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İmalarınız ve ifadeleriniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Ticari faaliyetlerde bulunuyorsanız da aynı özeni göstermelisiniz. Kardeşler veya komşularla ilişkiniz gün içinde önem kazanacak.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kazandığınız parayı harcamamalı, korumaya çalışmalısınız. Ani gelişen olaylar harcamalarınızı artırsa da bütçenizi gözden geçirerek hareket etmeniz yerinde olur. Kazançlarınızı artırmanın daha değişik yollarını düşünebilirsiniz. Pozitif yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuzda değerlerinizi artıracaksınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde rahat ve ön planda olacaksınız. Dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmayacaksınız. Ancak kendinizi ihmal etmemenizi, kişisel bakım ve sağlığınıza önem vermenizi öneririm. Bireyselliğinizi ve farkınızı ortaya koymak, özgürlüğün tadını çıkarmak oldukça iyi gelecek.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün geri planda olmaya özen göstermeli, gereken ön hazırlıkları yapmalısınız. Ters giden olayların aslında size zaman kazandırdığını fark etmelisiniz. Beklemede kalmak, olayları akışına bırakmak zor olsa da başarmalısınız. Enerjinizi boşa harcamadan tecrübelerinizi gözden geçirmenizi öneririm.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün kendinizi kalabalık ortamlarda bulmanız mümkün. Arkadaşlarınızla beraber gelecek günleri konuşurken mutlu olacaksınız. Sosyalleşmenin yararını göreceksiniz. Aynı zamanda organize olmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Birlikte yapılacak kolektif işler için fırsatları değerlendirmelisiniz. Böylece gelirinizi de attırma imkanı bulacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bugünü işinizi geliştirmek ve büyütmek için kullanmanızı öneririm. Kendinizi göstermek, işinizle anılmak, önemli kişilerin dikkatini çekmek için fırsatları kullanmalısınız. Toplumsal anlamda önemli bir yer kazanabilirsiniz. Hayata ait planlarınızı gerçekleştirmek için sahnede olduğunuzu fark etmeli, gerekeni yapmalısınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER