Habertürk 11.09.2012

11 Eylül günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Hayatımızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? 11 Eylül 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da

KOÇ burcu 11 Eylül 2012 yorumu

11 Eylül günlük burç yorumları

Aile hayatınız için yapmanız gerekenler sizi harekete geçirecek. İşlerinizi evinizden yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla duygusal yaşantınızda bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

BOĞA burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevrenizle keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara kolay aktaracaksınız. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz de gayet iyi. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

İKİZLER
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Ailenize yapacağınız para takviyesi de size kendinizi iyi hissettirtecek. Akşam saatlerinde duygusal tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Akraba veya kardeşlerinizle ya da size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizi kendi hayatınıza göre ayarlamasını iyi becereceksiniz. Akşam ailevi sorumluluklarınız canınızı sıkabilir.


ASLAN
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Para konularında kafanızdaki planları devreye sokmalısınız. Yakın çevrenizin işlerine ve sorumluluklarına akşam saatlerinde yetişmekte zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

BAŞAK
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Ya da ekstradan ortaya çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir. Parasal konularda pişmanlıklardan sakının.

TERAZİ
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda etkili bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracaksınız. Akşam saatlerinde ise sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir. Mantıklı olun.

AKREP
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Uzak çevrelerde, ortamlarda arkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün. Gece saatlerinde, uzak yerlerden alacağınız haberler canınızı sıkabilir.

YAY
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda parasal konularınızı rahat halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Gece saatlerinde arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

OĞLAK
burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Yabancı ortamlarda, seyahatlerde sevdiğiniz insanla kolay organize olabileceksiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz birbirini destekleyecek, aynı ideallerle hayata bakacaksınız.

KOVA burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Beraber hareket edeceğiniz insanlarla ilişkileriniz olumlu. Parasal konularda mantığınızı iyi kullanacaksınız. Akşam saatlerinde, dış etkilere bağlı sebeplerden kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

BALIK burcu 11 Eylül 2012 yorumu

Aşk hayatınızda sevdiğinizle birbirinizi iyi anlayacak ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Akşam saatlerinde parasal sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER