Habertürk 11.06.2013

11 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Gün boyunca gökyüzünde pek fazla hareket olmaması gözlemci durumda kalmamız gereken bir güne işaret etmekte. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

KOÇ: Bugün, ailevi konularda bazı konuşmalar gündemde olacak. Ev almaya ya da satmaya yönelik girişimleriniz için harekete geçebilirsiniz. Keyfinizi artıracak ortamlar içinde bulunmalısınız.

11 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Akraba veya kardeşlerinizle bir arada olabilir, kısa ziyaretler içinde bulunabilirsiniz. Halletmeniz gereken meseleleri konuşmak için uygun bir gün. Ticaretle uğraşanlar için elverişli bir dönem.

İKİZLER: Ticari işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Her şeyi etraflıca gözden geçirecek, sorunlarınız varsa onlara çözüm bulmaya çalışacaksınız. Güzel sürprizlere hazırlıklı olun.

YENGEÇ: Bugün, kendinize daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Gün boyunca yapmak istediklerinize odaklanabilir, alışveriş yapmaya ve dolaşmaya vakit ayırabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya çalışın.

ASLAN: Kafanızdaki planları gözden geçireceksiniz. Aile hayatınızdaki planlarınızda esnek ve anlayışlı olmak size kazandırabilir. Her şeyi gözünüzde büyütmeye ve aşırı tepki vermeye meyillisiniz.

BAŞAK: Bugün, arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda fikirlerinizi rahatlıkla paylaşacaksınız. Sevdiğiniz arkadaşlarınızın işleriniz konusunda size yardım ettiğini görmek hoşunuza gidebilir.

TERAZİ: Gün içinde, iş alanlarınızdaki konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Sorunlarınız varsa duygusal açıdan bu sorunlara mantıkla yaklaşabilir, kolaylıkla sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.

AKREP: Bir seyahat veya eğitim konuşması vaktinizi alabilir. Başkalarıyla yapacağınız işlere hazırlanmak önem kazanmaya başlıyor. Aşka ve eğlenceye bakış açınızda esnek olmayı başaracaksınız.

YAY: Para ödemelerinizde ve banka işlerinizde aklınızı kullanarak çözümsel hareket edeceksiniz. Ailenize karşı takındığınız hoşgörülü davranışlar ruhen rahatlamanızı ve iyi hissetmenizi sağlayacak.

OĞLAK: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında konuşmalarınız olabilir. Ortaklaşa yaptığınız bir işiniz varsa ortağınızla konuşabilir ve onunla birlikte etkili planlar yapabilirsiniz.

KOVA: Bugün, yapılacak işlerinizi gözden geçirmek ve beraber çalıştığınız insanlarla düzenlemelerde bulunmak ön plana çıkabilir. Kafanızdaki planları uygulayabileceğiniz bir dönem içindesiniz.

BALIK: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız önemli konuşmalar gündemde olabilir. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde de son derece önemli konuşmalara odaklanabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER