@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.06.2014

11 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Ay'ın boşlukta olacağı bugün, yeni girişimlerinizin boşa düşmemesi için acele etmemenizde fayda var. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 11 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Ortak paylaşımlara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşinizle ve ortağınızla daha yakından ilgilenmenizi öneririm. Maddi konularda daha dikkatli olmalı, borç, alacak ilişkilerini gözden geçirmelisiniz. Risk almadan hareket ettiğiniz takdirde akşam saatlerinden itibaren rahatlayabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Eşinizin ya da ortağınızın üstünüze yüklediklerini bugün sabırla taşımanızı öneririm. Yalnız olsanız bile tek başınıza hareket etmemelisiniz. Başkalarına ayak uydurmak sizi zorlasa da her zaman anlayışlı olmakta fayda var. Akşam saatlerinden itibaren daha derin, gizemli konular gündeme gelebilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Güne erken başlamak yararınıza olacak. Pek çok şeyi bir arada yapmak, servis vermek, hizmet etmek durumunda kalacağınızdan hızlı hareket etmelisiniz. Ancak kendinizi ihmal etmemenizi ve sağlığınıza da yatırım yapmanızı tavsiye ederim. En azından gündelik hijyeninizi, diyetinizi aksatmamalısınız. Akşam eşinizle fikir birliği yapabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Günün getirdiği sorumlulukların altından kolayca kalkarak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Kendinizi daha yaratıcı, sanatsal ya da keyifli hissetmeniz mümkün. Çocuklarla birlikte zaman geçirebilir, neşenizi artırabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunuz artacak, misafir ağırlayabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Evinizdeki sorumlulukları fark etmeli, üstünüze düşeni yapmalısınız. Özellikle aile büyüklerinizi ihmal etmemelisiniz. Evdeki güven ve huzuru sağlamak için daha yapıcı olmanızı öneririm. Akşam kendinize zaman ayırabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, spor yapabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Yakın çevrenizden gelen geri bildirimleri değerlendireceğiniz bir gündesiniz. Kardeş, komşu ya da kuzen gibi yakınlarınızla sıkı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yakın yerlere gitmeniz, bazı ziyaretler yapmanız da gerekebilir. Akşam saatlerindeyse evinize, ailenize zaman ayırmanızı öneririm.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Günün büyük bir kısmını maddi konuları düzenleyerek geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken bütçeyi, fizibiliteyi ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Ancak kaynaklarınızı iyice kontrol ettiğinizde karlı çıkmanın yollarını bulabilirsiniz. Akşama hayatınızdaki konular da değişecek, yakın çevrenizle iletişim haline gireceksiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Kişisel konuların öne çıktığı bugün kendinize yatırım yapmanın önemini anlamalısınız. Başta sağlığınız olmak üzere isteklerinizin üzerine gitmenizi öneririm. Kendinizi yenilemenin fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. Akşam saatlerindeyse daha çok maddi konulara ağırlık vermelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Günün ilk kısmını rahat geçireceksiniz. Engel olamayacağınız olaylara için ndişe duymak yerine, enerjinizi saklamalısınız. Arınmak, temizlenmek için geri planda kalmanızda fayda var. Ancak akşam saatlerinde rahatlayabileceksiniz. Her şeyin yoluna girdiğini görüp rahatlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Arkadaşlarınıza vakit ayırdığınız takdirde size ışık tuttuklarına şahit olacaksınız. Kendinizi geliştirmek için sosyalleşmek ruhunuza iyi gelecek. Birlikte hareket etmenin şansını yakalayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren geçmiş konular gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumanızı öneririm.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Güne hedeflerinize konsantre bir şekilde başlamalısınız. Özellikle işte yapmanız gereken sorumlulukların üstüne gitmelisiniz. Üstleriniz, yöneticileriniz sizi gözlüyor olacak, böylece saygınlığınızı artırabilirsiniz. Akşam üstüne doğru üzerinizdeki baskı azalacak, sosyalleşmenin tam zamanı.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Uzak yerlerdeki bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi geliştirmenin yollarını aramalısınız. İthalat, ihracat ya da basın, yayın alanına yoğunlaşabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız taramalardan bile yararlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde öğrendiklerinizi işe taşıyabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER