@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2014

11 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Gün içinde detaylara dikkat ederek daha sağlıklı olmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugün yaptığınız işlerin sayısına değil, yararlı olup olmadığına bakmalısınız. Daha verimli, pratik olmak için hünerlerinizi ortaya koymalısınız. Gün içinde yorulmamaya çalışmalısınız. Gündelik ihtiyaçlarınızı karşılaşan kişilerle, çalışanlarınızla iyi ilişkiler geliştirmelisiniz. Böylece daha rahat ilerleyebilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Yaratıcılığınız sayesinde hayattan keyif alacağınız bir günden geçmektesiniz. Kendinize vakit ayırma şansınız olursa güzel bir filme gitmek, bir konser dinlemek iyi gelecek. Hobilerinize de yönelebilirsiniz. Cesaretiniz artacağı için aşka yelken açabilirsiniz. Ancak abartılı davranmamalı, risk almalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
İşle ilgili yoğunluğunuz devam ederken eve de zaman ayırmalısınız. Aile içinde yapmanız gerekenleri toparlamalısınız. Özellikle güvenliğinize önem vermeli, sizi ve ailenizi düşündüren konuların üstüne gitmelisiniz. Ev içinde gerekenleri bitirdiğinizde duygusal açıdan rahatlayıp, işinize daha rahat odaklanabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk duyabilirsiniz. Yakın çevrenizde sizi dinlemek isteyen kişiler olacak. Onlardan sohbet etmekten siz de zevk alacak, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınızla bağlantı kurmalı, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Günün en önemli konusu maddiyat olacak. Cebinizdekileri tutumlu harcamanın yolunu bulmalısınız. Yapacağınız alışverişlerin ne kadar elzem olduğunu düşünmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçmalı, paranızı daha iyi değerlendirmelisiniz. Gelirlerinizi gözden geçirmeli, bütçenizi düzenlemelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün olayları zorlamanıza gerek olmayacak. Doğal olarak ön planda olacağınız için şartları kendinizden yana kullanabilirsiniz. Bunu fırsat bilip, kişisel konulara ağırlık vermelisiniz. Başta sağlık olmak üzere kendinizle ilgilenmeniz iyi olacak. Başlamak istediğiniz yeni şeyleri gündeme almalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde karamsarlıktan sıyrılmalısınız. Şartlar sizin istediğiniz gibi ilerlemese de iyimserliğinizi korumalısınız. Olayların arkasındaki gerçekleri görmek için daha sağduyulu olmalısınız. Geçmiş konular gündeme gelirken sinirlerinizi bozmamalı, olayları akışına bırakmalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün dostlarınızdan aldığınız öğütler altın niteliğinde olabilir. O yüzden arkadaşlıklara önem vermeli, sosyalleşmelisiniz. Hep birlikte hareket ettiğinizde umutlarınız artığını görebilirsiniz. Yalnız başına iseniz gelecek günler için plan yapabilir, ajandanızı gözden geçirebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Özellikle işle ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilir. Kendinizi göstermek, saygınlığınızı artırmak için bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Hedeflerinizi ortaya koymakta çekinmemelisiniz. Bakışları üstünüze toplamakta zorlanmayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
Üstünde durmanız gereken hukuksal konular varsa şans sizden yana olacak. Yanı sıra konusunda uzman, üstad kişilere danışmanız gereken işlere zaman ayırabilirsiniz. Bugün hayatınızı maddi, manevi anlamda genişletmeye çalışmalısınız. Yeni tanıştığınız kişiler de size yardımcı olacak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde en çok ağırlık vermeniz gereken konu maddi alanlarda olacak. Özellikle borç, alacak ilişkisine dikkat etmelisiniz. Eşiniz, ortağınız kaynaklı yeni ödemeler gündeme gelebilir. Ortaklaşa harcama yapmanız gerekiyorsa kontrollü olmanızda yarar olacak. Hesabı kimin ödeyeceğini bilmeden adım atmamalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün eşinizden yana iyi gelişmeler olabilir. onun alacağını güzel bir haber sizi de mutlu edebilir. Eğer evli değilseniz, etrafınızdaki kişilere alıcı gözüyle bakmanız yerinde olacak. İkili ilişkiler geliştireceğiniz bugünü tek başınıza geçirmemelisiniz. Başkalarına danışmak, yardım istemek için de şanslısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER