Habertürk 11.01.2012

11 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 11 Ocak 2012 yorumu

11 Ocak 2012 günlük burç yorumları
İşle ilgili konular gündeminizde. Diğer yandan hayatı ıskalamak istemeyeceksiniz. Aşk, sevgi, keyif günün önemli konuları. Sizi heyecanlandıracak her şeyde kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Keyfinizi kaçıracak herşeyden uzak durun.

BOĞA burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Daha fazla evde vakit geçirmek veya işlerinizi evinizden tamamlamak isteyebilirsiniz. Çalışmak zorunda olsanız bile ailevi konulara öncelik verin. Geleceğinizle ilgili güzel gelişmeler söz konusu.

İKİZLER burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Güne iletişiminiz aktif olarak başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlar bugün ön planda olabilir. İletişime dayalı bir işiniz varsa, kendinizi göstermek ve toplum içinde kabul ettirmek önemli olabilir.

YENGEÇ burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Parasal konular daha fazla gündeminizde olabilir. Aklınıza takılan bir ödeme veya borç konusu varsa, etkili bir yol bulmak için kolları sıvayabilirsiniz. İş hayatınızdaki değişimlerin sizi bu kadar etkilemesine izin vermemelisiniz.

ASLAN burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Bugün tamamen yapmak istediğiniz işlere organize olabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı duygularda olmayabilirsiniz. İş ve sağlık alanlarınızın yoğunluğunu, kendinize yönelerek atmalısınız.

BAŞAK burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Pek havanızda değilsiniz. Gün içinde geçmişten kulağınıza gelenler eski defterleri ortaya açabilir. İşinizle ilgili konularda hoşnutsuzluklarınız olabilir. Siz yapmanız gerekenlere odaklanın, gerisi daha kolay olacak.

TERAZİ burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Sosyal çevre ortamlarınızda bulunabilir, birden fazla yere dolaşarak günün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Evinize ve ailenize bu aralar fazla düşkün olmanız, iş alanlarınızda sizi zorluyor gibi gözükebilir. Enerjinizi yüksek tutun.

AKREP burcu 11 Ocak 2012 yorumu
İş çevrelerinizde gösterişli yapınızla hareket edeceksiniz. Biraz dediğim dedik bir hava içerisinde olabilirsiniz. Sizi engelleyen insanlara sinir oluyorsunuz, o halde enerjinizi aşağı çekecek kişilerden uzak durun.

YAY burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Dış ortamlarda bulunacaksınız. Bulunmasanız bile düşünceleriniz daha geniş, olaylara bakış açınız daha gösterişli olabilir. Çevrenizdeki insanlara derdinizi anlatmak zor gibi gözükse de, modunuzu düşürmemeye çalışın.

OĞLAK burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Ortaklaşa para hesapları ve konuları ön planda olabilir. Sizden borç isteyen veya para konusunda ağzınızı arayan arkadaşlarınız, üzerinizde sıkıntı yaratsa bile, bu duygulardan kolay sıyrılmasını başaracaksınız.

KOVA burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Eşinizin veya hayatınızda yer eden bir insanın seçimlerine göre gününüzü belirleyebilir, şartlar konusunda zorlanabilirsiniz. Kimseyi kıramamanız, istediğiniz gibi bir gün geçirmenize bir parça da olsa engel olabilir.

BALIK burcu 11 Ocak 2012 yorumu
Bugün İş ve hizmet alanlarınızda gösterişli taraflarınızı ön plana çıkarabileceksiniz. İnsanlarla ilişkilerinizde bu aralar zorlanıyorsunuz çünkü biraz kendinizle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER