@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.07.2014

11 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Yeni girişimlerinizi aceleye getirmemenizi öneririz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 11 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

11 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün sizin için diğer günlere oranla çok daha önemli bir gün olacak. Yaşadıklarınızı herkes görecek. Özellikle önemli kişilerin, yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Yapmanız gerekenleri net bir şekilde göstermeli, profesyonelliğinizi sergilemelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Kendinizi geliştirebileceğimiz şartlar ortaya çıkabilir. İyimserliğimizi korumalı, fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle turizm, yabancılar, akademik konular ya da hukukla ilgili sorunları çözmek için adım atmalısınız. Tanışacağınız yeni kişiler aradığınız fırsatları size sunabilir.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Derin ve gizemli konuları araştırmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin neler yaptığıyla ilgilenebilirsiniz. İçinizde merak uyandıran soruların peşinden gidebilirsiniz. Ancak gereksiz risk almaktan kaçınmalısınız. Hem maddi hem manevi zarara uğramamak için kendinizi korumalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Başkalarının, özellikle eşinizin dikkatini çekeceğiniz bir gündesiniz. Birlikteliğinizi gözden geçirmek, beraber karar vermek için fırsatlar çıkabilir. Tek başınıza olmadığınızı bilmeli, eşinizin kararlarına da saygı duymalısınız. Birlikte yapacağınız işlerle güçlenebilir, daha verimli olabilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Detaylara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Küçük ayrıntıları kaçırmamalı, ancak bunu yaparken kendinizi yormamalısınız. Hizmet gerektiren işlerde gereken özeni gösterdiğiniz takdirde pek çok şey başarabilirsiniz. Tadilat, tamirat isteyen ya da tamamlanması gereken şeyleri elden geçirebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Hayatın keyifli tarafları ile ilgilenebilebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırıp hobilerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla beraber geçireceğiniz zaman size iyi gelecek. Sanatsal çalışmalar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Yakınlarınız tarafından sevildiğinizi hissedebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bugün hem eşinizi hem evinizi dengelemek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken sorumlulukları ihmal etmemeli, evinize ilişkin konuları atlamamalısınız. Yerleşiminize, yuvanıza, güvenliğinize ayrıca önem vermelisiniz. Evde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sebebiyle sinirleriniz gerilebilir. İlişkilerinizi geliştirmenin, iletişim gücünüzü göstermenin daha verimli yollarını bulmalısınız. Alışveriş yapacaksanız detayları gözden kaçırmamalısınız. Ticari açıdan fırsatlara yakın olabilirsiniz. Şartları iyi değerlendirdiğinizde karlı çıkabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Gün içinde parasal konular, harcamalar öne çıkacak. Cebinizdeki parayı harcamadan önce iyi düşünmelisiniz. Daha sonra gerekecek yerler için paranızı dikkatli harcamalısınız. Kaynaklarınızı sıkıca kontrol etmeli, duygusal alışverişlerden sakınmalısınız. Sonradan pişman olacağınız şeyler satın almamalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün içinde yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyarak bakışları üstünüzde toplayabilirsiniz. Kişisel isteklerinize önem vermeli, yapmak istedikleriniz konusunda daha bireysel hareket etmelisiniz. Ancak partnerinizi ihmal etmemeli, empati kurmaya çalışmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün biraz daha sabırlı olmalı, yapmanız gerekenler için hızlı karar verip adım atmamalısınız. Şartlar hiç de sizin istemediğiniz gibi gelişebilir. İş yerinde, ofisinizde karşılaşabileceğiniz terslikler için yedek plan yapmanız iyi olur. Buna rağmen ters giden şeylerde beklemede kalmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Güne iyi organize ederseniz arkadaşlarınızla beraber olabilir, sosyal çevrenizi genişletme fırsatı bulabilirsiniz. Başkalarından aldığınız öğütleri dinlemeli, dostlarınızın sesine kulak vermelisiniz. Böylece gelecek günlerini daha iyi organize edebilirsiniz. Kolektif enerjiden daha verimli yararlanabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER