@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2013

12 Ağustos 2013 Pazartesi günlük burç yorumları

Gün boyu ilişkilere özen göstermek yerine olacak. Beklentilerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olmayın. Günü akışına bırakın. Astroloji Uzmanı Asude Argun günlük burç yorumlarını Pudra.com için yazdı!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

12 Ağustos 2013 Pazartesi günlük burç yorumları
Türkiye saatine göre, Pazartesi 04:28 ile 23:17 saatleri arasında ‘Ay boşlukta’ kalacağından girişimleriniz boşa çıkabilir. Daha fazla bilgi isterseniz: www.asudeargun.com/Ay-Boslukta-Takvimi'ne bakabilirsiniz.

Koçlar ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Etrafınızla güzel ilişkiler kuracağınız bir gündesiniz. Bugün tek başınıza hareket etmeyip, eşinizin desteğini alabilirsiniz. Yalnızsanız bile dikkatinizin karşınızdakilerin üzerinde olması iyi olur. Böylece ilişkilerinizi düzenleyebilir, sinerji yaratabilirsiniz. Gösterdiğiniz empatinin karşılığını hızla alacaksınız, bundan emin olun.

Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün ofisinizde pek çok işin altından kalkmanız gerekebilir. Detaylara daha fazla özen göstermelisiniz. Tamir etmeniz gereken eşyalar, elden geçirilmesi gereken objeler sizi yorabilir. Yaptığınız işe verim katacak, hızınızı artıracak detayları iyi planlarsanız daha rahat sonuca ulaşabilirsiniz. Böylece yeteneklerinizi de daha rahat sergileyebilirsiniz.

İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendinizi hoş, yaratıcı ve çekici hissedeceğiniz bir gündesiniz. Etrafa neşe saçabilir, hayatın zevkini çıkarabilirsiniz. Hatta flört etmek isteyebilir, etrafınıza çapkın bakışlar atabilirsiniz. Ancak kendinize fazla güven duyarak alacağınız risklerin sonuçlarını da göze alın. Spekülasyonlara açık olabilirsiniz.

Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Evinizde yapmanız gerekenler üstünüzde ağırlık oluşturabilir. İşe gittiğinizde bile aklınız evde ya da aile bireylerinde olabilir. Bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmenin yolunu bulduğunuzda rahatlayacaksınız. İşinize, hedeflerinize konsantre olmaya bakın. Evle ilgili sorumlulukları ilişkilerinize ağırlık vererek çözebilirsiniz.

Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün bolca iletişim içinde bulunacaksınız. Kardeşlerinizle görüşebilir, yakınlarınızı arayabilir, kısa ziyaretler yapabilirsiniz. Bildiklerinizi aktarmak ve merak ettiklerinizi öğrenmeniz için karşınıza fırsatlar çıkacak. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirmek yeni fikirler üretmenize destek olacaktır.

Başaklar ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde savurgan olmamalı, zevkleriniz için para harcamaktan uzak durmalısınız. Yapacağınız yatırımların karlı olması için daha dikkatli hareket etmenizi öneririm. Değerlerinize sahip çıkmak, kaynaklarınızı korumak en iyisi. Kazançlı yatırımlar yapmak için daha hesaplı olmalısınız.

Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde doğal olarak ön plana çıkacak, şartları istediğiniz gibi kontrol edeceksiniz. Son günlerde üstünüze çöken ağırlıktan kurtuluyorsunuz. Artık kişisel isteklerinize yönelip, atmak istediğiniz adımlara ağırlık verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenlere başlamak için iyi bir zaman.

Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar: ( 23 Ekim - 21 Kasım)
Bugünü geri planda geçirmek, inzivaya çekilmek en iyisi. Ne kadar isteklerinize konsantre olursanız o kadar zorlanabilirsiniz. Bu yüzden olayları akışa bırakıp sakinliğinizi korumaya çalışın. Enerjinizi boşa harcamayın çünkü yakın zamanda ona ihtiyacınız olacak. Sabırlı olmanız sizin için en iyisi.

Yaylar ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Yeni kişilerle tanışabilir, arkadaşlarınız sayesinde etrafınızı genişletebilirsiniz. Sosyalleşmenin yararlarını görmezden gelmeyin. Tek başına değil, kolektif hareket ederseniz duygularınızın da canlandığını hissedeceksiniz. Dostlarınızdan alacağınız destek önünüzdeki engelleri aşmanıza yardım edecek.

Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Günün ilk saatlerinden itibaren önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Sosyal platformlarda kendinizi ortaya koymanız gerekebilir. Yapmanız gerekenleri çekinmeden sergilemeli, sahnede olduğunuzu bilmelisiniz. İşiniz veya kariyeriniz adına küçük ama önemli değişimler olabilir.

Kovalar ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Başka kültürlere yakın olacağınız, farklı kişiler tanıyacağınız bir gündesiniz. Sanal ortamda yapacağınız basit bir gezinti bile karşınıza yeni öğretiler çıkarabilir, değerli insanlarla karşılaşabilirsiniz. Şartları iyi değerlendirdiğinizde gelişime yakın olacaksınız. İyimserliğinizin hem maddi hem de manevi anlamda karşılığını göreceksiniz.

Balıklar ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart)
Maddi konularda endişeleriniz artabilir. Borcunuzu ya da kredi kartınızı öderken hesaplarınızı gözden geçirin. Olası bir ek ödeme için bir kenarda biraz para tutmanızı tavsiye ederim. Eşinizden, ortağınızdan destek alabilirsiniz. Ancak dikkat etmezseniz onun da giderlerini karşılamak durumunda kalabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun





POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER