Habertürk 12.12.2012

12 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 12 Aralık 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 12 Aralık 2012 yorumu

12 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Hızlı ve koşturmalı yapınızla dış ortamlarda birçok işinizi tamamlayabilirsiniz. Gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Hayata bakış açınızda esnek ve rahat olacaksınız. Önemli işlerden kaçının.

BOĞA burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Neler yaşadığınızı bir diğer kişiyle paylaşmak size iyi gelecek. Çünkü her şeyi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz. Harcamalardan kaçının.

İKİZLER burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ilişkiniz, hayatınız ve para üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ilgilendiren ve önünüzdeki dönemde hayatınızı değiştirecek kararlardan insanları haberdar etmek istiyorsunuz.

YENGEÇ burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınız ve iş alanlarınızda tamamlanması gereken işlere yoğunlaşın. Önemli kararları yarına bırakın. Oldukça iyimser etkiler altında ve fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu fark etmelisiniz.

ASLAN burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmeyi isteyebilir ama kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler oluşabilir.

BAŞAK burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Evinizde ve ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız bugün, parasal konularda veya harcamalarınızla ilgili olarak konuşmalar gündeme gelebilir. Özel hayatınızda, güzel şanslar altındasınız.

TERAZİ burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Yakın çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşacağınız ve olaylara esnek bakacağınız bir gün.

AKREP burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız. İş alanlarınızda şansınız bol olacak.

YAY burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı anlatmak derdindesiniz. Bunu dinleyecek ve sizinle bütün bunları paylaşacak insanlardan öğrenecekleriniz var. Hayata keyifle bakacaksınız.

OĞLAK burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında abartılı düşüncelerden kaçınmalı ve iyimserliğinizi kontrol etmelisiniz. Kendinize yatırım yapmanız gerekiyor.

KOVA burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili yaşayacağınız bir olay bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olacak. Önemli kararlarınızı yarından sonra yapmaya çalışın.

BALIK burcu 12 Aralık 2012 yorumu

Hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, tüm yıl boyunca yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmaktan vazgeçmiyorsunuz. Önemli işlerinizi yarından sonra yapın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER