@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.09.2013

12 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Gün içinde önem verdiğiniz kişilerin önerilerini dinlemeniz yerinde olur. O zaman uyarıların aslında eleştiri değil, altın değerinde öğütler olduğunu fark edeceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

12 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Endişelerinizin üstüne gitmeli, iyimserliğinizi artırmanın yollarını bulmalısınız. Olayları daha farklı ve geniş bir boyuttan değerlendirmenize yarayacak kişilerle tanışmanız mümkün. Özellikle yabancı ülkelerle bağlantı içinde olabilirsiniz. Basın, yayın, medya ya da internet yoluyla kendinizi geliştirecek konulara yaklaşabilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle borç ve alacak gibi maddi konularda daha kararlı, hedefe odaklı düşünmenin yararını göreceksiniz. Gereksiz yere risk almamanızı ve başkalarına güvenerek yatırım yapmamanızı öneririm. Eşinizin veya partnerinizin gelir giderlerini de kontrol etmeniz gerekebilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugünü tek başınıza planladıysanız, yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Eşinizin ihtiyaçlarını da göz önüne almanız yerinde olur. Beraber üstlenmeniz gereken sorumlulukların ortaya çıkması mümkün. Onun ihtiyacı olduğu anda sorgulamadan yanında olmanız sorunları büyümeden halletmenize yarayacak.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde pek çok işi bir arada yapmaktan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ancak ne olursa olsun sağlığınızı tehlikeye atmamanızı öneririm. Kendinizi yıpratmadan, yapılacak işleri yanınızdakilerle de paylaşmayı deneyin. Daha pratik davranarak detay gerektiren işlere kalıcı çözümler bulmanız en iyisi olacak. Etrafınızı düzenlemeniz de yerinde olur.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bugün ne zamandır kendinize ayıramadığınız zamanı ayırıp, hayattan zevk almayı başarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda da gelişmeler olabilir. Onlar için yapmanız gerekenleri ertelememenizi tavsiye ederim. Böylece kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Çocuğu olmayanlar ise kendilerini çocuksu bir ruh halinde hissedebilir.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeme gelecek. Önemli olaylar olabileceğinden sorumluluklarınızı ihmal etmemenizi öneririm. Ebeveynlerinizle ilgilenmeniz ve onların ihtiyaçlarına da destek olmalısınız. Hem evin hem de işin yükünü bir arada omuzlamanız gerekebilir.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün hareketli ve iletişim dolu bir gün olacağa benziyor. Yakın yerlere gidebilir, kısa ziyaretler yapabilirsiniz. İhmal ettiğiniz komşuluk ve kardeşlik bağlarınızı kuvvetlendirmeniz iyi olur. Ticari bağlantılarınızı da ciddiye almanız gereken bir günden geçtiğinizi bilmeli, yazışmalara önem vermelisiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün tasarruflu olmanızı tavsiye ederim. Her ne kadar zorunlu masraflardan dolayı harcamalarınız artsa da, elinizden geldiğince kaynaklarınızı korumaya özen göstermeniz yerinde olur. Elinizdeki ya da bankadaki paranızı kontrol etmeniz, bütçenizi gözden geçirmeniz işe yarayacak.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde kendinizle ilgilenmenizi tavsiye ederim. Sağlığınız ya da isteklerinizle ilgili şeyleri öne almanız kendinizi mutlu etmenize yarayacak. Endişelerinizin de üstüne gitmeli, kendi içinize yönelmelisiniz. Böylece kendinizi daha zinde hissedecek, önemli girişimlerde bulunabileceksiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün geri planda kalmanız yerinde olur. Mümkünse inzivaya çekilmek ruhunuza iyi gelecek. Dua, namaz, meditasyon gibi şeylerle manevi tatmini aramak enerjinizi artırmanıza yardımcı olacak. Dış dünyadaki olaylarla uğraştıkça sadece korkularınız artacak. Hayatınızda olan şeylerin sonuçlanması için sabırla beklemelisiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde kalabalık yerlere gidebilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ortak amaçlar uğruna atacağınız adımlar hem sorumluluk içerecek hem de sizi mutlu edecek. Arkadaşlarınızı bir arada tutmak için iyi bir iş bölümü yapmalı, ihtiyaç ve sorunları iyi belirlemelisiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kararlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle iş hayatınıza ilişkin gelişmeleri ciddiye almanızı öneririm. Yapacağınız girişimler, önem verdiğiniz kişilerin dikkatini çekecek. Saygınlığınızı ortaya koymaya çalışacaksınız. Verilen sorumlulukları yerine getirmek kendinizi iyi hissettirecek.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER