Habertürk 12.09.2012

12 Eylül günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 12 Eylül günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 12 Eylül 2012 yorumu

12 Eylül günlük burç yorumları

Bugün, aşk hayatınız önceliğiniz olabilir. Sevdiğiniz kişiyle beraber güzel planlar yapabilirsiniz. Sanata dayalı işlerinizde güzel bağlantılarınız devreye girebilir. Hayattan keyif alacağınız bir gün geçireceksiniz.

BOĞA burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, ev hayatınıza ve aile ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili konular vaktinizi alabilir. Aile büyüklerinizle kuracağınız güzel ilişkiler sizi memnun edebilir.

İKİZLER burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevrenizin, akrabalarınızın veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz iyi gidiyor. İletişime dayalı işlerinizde güçlü duygusal bağlantılar kurabilirsiniz.

YENGEÇ
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Parasal konulara ağırlık vereceksiniz. Hesap kitap yapmak, maddi kazançlarınızı artırmak ve çoğaltmak adına harekete geçebilirsiniz. Önemli bağlantılarınızı bu alanda devreye sokmanız gerekiyor.

ASLAN
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Hayatınızın ritmi yükselmeye başlıyor. Kendi zevkleriniz ve istekleriniz için alışveriş yapabilir, para harcayabilir, dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancı ortamlarda anlayışınız yüksek olacak.

BAŞAK burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca biraz isteksiz olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir, olayları geçmişle karşılaştırmalar yaparak değerlendirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında planlar yapacaksınız.

TERAZİ
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Oldukça sosyal olacaksınız. Önemli organizasyonlarda ve aktivitelerde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla kuracağınız sağlam ilişkiler önemli ortaklıkların kapısını açabilir. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

AKREP
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Birkaç gün boyunca, kariyer alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınız hızlanmaya ve iş ilişkileriniz hayatınızda öne çıkmaya başlayacak. Güçlü bağlantılarınızı es geçmeden yolunuzda ilerleyin.

YAY
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Dış ortamlar, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınız devreye giriyor. Özellikle az tanıdığınız insanlarla daha iyi vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bir seyahat fikri aklınıza yatacak.

OĞLAK burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlayacak. Elinize para geçebilir veya bir borcunuzu ya da banka ödemenizi yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir.

KOVA
burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün özel ilişkileriniz ve ortaklaşa işleriniz devrede olmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla romantik etkileşimler altında olabilirsiniz. Başkalarına yol göstermek hoşunuza gidecek.

BALIK burcu 12 Eylül 2012 yorumu

Bugün, iş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Beraber iş yaptığınız insanlarla oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Yemeyi içmeyi abartabilirsiniz. Kendinizi madden ve manen güçlü hissedeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER