Habertürk 12.01.2012

12 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 12 Ocak 2012 yorumu

12 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, hissedeceğiniz iyimser duygularla, iş ortamlarınızda veya evinize yönelik konularda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Alacağınız haberler duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olabilir.

BOĞA burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, eğlenceli konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, ona vakit ayırmak önemli olacak. Alacağınız haberler gün içinde keyfinizi ikiye katlayabilir. Başkalarını bu kadar çok önemsemeyin.

İKİZLER burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, evinizin düzenine yönelik çalışmalar gündeme gelebilir. Dinlenmek isterken başkaları için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Şu sıralar birçok konuya bölünmüş durumdasınız, kafanızı toparlamaya çalışın.

YENGEÇ burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Başkaları için yapmanız gerekenler, istediğiniz gibi bir gün geçirmenize engel olabilir. Bugün, iş alanlarınızda duygularınızda tatmin sağlamakta zorlanabilirsiniz. Parasal hesaplarınızı biraz daha doğru yapmaya çalışın.

ASLAN burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, illa her şey istediğiniz gibi olmak durumunda değil.

BAŞAK burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Duygusal iletişiminizde birkaç gündür yaşadığınız birtakım zorluklar öğlen saatlerinde geride kalmaya başlayacak. Kafanızdaki sorunlara çözüm bulmadıkça rahat etmeyeceksiniz.

TERAZİ burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Ama bir kere harekete geçtikten sonra rahatlayacaksınız. Aile hayatında dediğim dedik yönleriniz öne çıkıyor.

AKREP burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz öğleden sonra yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakârlıkları bugün organize bir şekilde halledeceksiniz. İletişimi güzel kurduğunuz takdirde şanslı bir gün.

YAY burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş konularına eğilecek, iletişime dayalı işlerinizde sosyal çevrenizden destek alacaksınız. İş görüşmelerinizin sonucu kalıcı olabilir.

OĞLAK burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, yabancı ortamlarda bulunma isteğiniz öğlen saatlerinde artabilir. Eğer uğraşacağınız bir işiniz yoksa, yeni yerler görme arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda kalıcı adımlar atılabilir. İlişkilerinizi de sağlama alacaksınız.

KOVA burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün sizi sezgileriniz yönlendirebilir. Eğer canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa yapmayın. Her şeyi gözden geçirme dönemindesiniz. Hayatınız için atacağınız adımlarda kalıcı ilişkiler kurmak üzere harekete geçebilirsiniz.

BALIK burcu 12 Ocak 2012 yorumu
Bugün, özel yaşantınız öğleden sonra devreye girmeye başlıyor. Sevdiğiniz kişinin hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Geleceğinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz işlerinizin ivmesini artırabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER