@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2013

13 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün tutkuların esiri olmadan sezgilere ağırlık vermek yararlı olabilir. Ancak bunu yaparken, hırslardan uzak durmakta fayda var. Astroloji Uzmanı Asude Argun günlük burç yorumlarını Pudra.com için yazdı!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

13 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Eşinizle veya partnerinizle arasındaki özel çekim gücünün artması sizi mutlu edecek. Ortaklaşa konuların da gündeme gelmesi olası. Miras, kredi, komisyon gibi maddi alanlarda olumlu gelişmeler olması mümkün. Vergi, borç, kredi işlerinizde yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Okült ilimlerle ve mistik konularla ilgili öğretilere merak duyabileceğiniz gibi, bunları öğrenmek için karşınıza fırsatlar da çıkabilir.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Evlilik, ortaklık ve denge günün önemli konuları olarak karşınıza çıkacak. İlişkilerinizle beslendiğiniz hissedeceksiniz. Aynı zamanda yeni fikirlerinizi ve görüşlerinizi açıklayabilirsiniz. Danışmanlık almak isterseniz, genç kişilerin olumlu etkilerini görebileceğinizi belirtmeliyim. Tanıdıklıklar ya da rakiplerden yana anlaşmalara açık olabileceğiniz bir gündesiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Bugün yanınızda çalışanlarla ve günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızı uygularken, arkadaşlarınız ve ilişkileriniz daha aktif yer alacak. Ortamda bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirlerden yararlanmanız mümkün. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermeniz yerinde olur.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Bugün şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir gün olacak. Konserler, davetler, küçük eğlenceler için oldukça keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de yaşanması olası. Kardeşiniz veya genç biriyle aynı zevkleri paylaşabilirsiniz. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi bir gündesiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Bugün kendinizi evinizle, ailenizle ilgili konularda oldukça mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bunlara ilişkin gereken işleri yaparak, güvenliğinizi oluşturacaksınız. Kardeşler ya da komşularınızdan biri öne çıkabilir. Ekolojik faaliyetlerde bulunmak, toprakla uğraşmak için güzel fırsatlar yakalamanız mümkün.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Sosyal yaşamınızın ve çevrenizin öne çıkacağı bugün; kardeşler, kuzenler ya da komşularla ilgilenebilirsiniz. Her türlü konuşma, haberleşme, yazışmayla ilgili bilgi transferi gerçekleştireceksiniz. Kısa seyahatlerden yana da şanslısınız. Sizden genç bir yakınınızla beraber olmak annelik duygularınızı besleyecek.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Parasal konular, bütçeniz, cebinizdeki veya bankanızdaki para gündemde yer alacak. Bu konularda girişimleriniz duygusal olarak sizi tatmin etse de, tutumlu olmanız yararlı olacaktır. Kaynaklarınızı ve üretim şekillerini gözden geçirebilir, yeni fikirler elde edebilirsiniz. Sahip olma duygunuzu destekleyecek gelişmeler yaşamanız mümkün.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Bugün genel görünümüz, imajınızla ilgili değişikler yapmak için uygun. Kendinizi göstermek isteyecek, doğuştan gelen yeteneklerinizi gösterebileceksiniz. Dış çevreyle uyumunuz oldukça olumlu olacak. Kendinizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alıp, uygulamaya koyabilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Elinizde olmayan koşullardan dolayı zorlanma ve baskı altında kalabilirsiniz. Hayaller ve iç aleminize sığınmak gibi bir eğilim içinde olacaksınız. Kendinizi birey olarak dağılmış hissederken, daha büyük bir bütünün parçası olduğunuzu hissetmeniz mümkün. Egonuzun törpülenmesiyle, herkesinin yararına olacak çalışmalarda bulunarak, hayır işlerine dahil olabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Dostluklar, arkadaşlıklardan yana duygusal tatmin yaşadığınız bir gündesiniz. Kendinizi oldukça umutlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan öne çıkan biriyle geleceğe dair planlar kuracaksınız. Samimi isteklerinizin, arzu ve beklentilerinizin artması sizi daha da motive edecektir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
İş hayatınızda öne çıkacağınız güzel bir günde bulunuyorsunuz. İletişim becerilerinizle hedeflerinize vardığınızı hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan daha ön plana çıkan birinden de destek almanız olası. Toplumun önünde yer almanız sizi oldukça tatmin edecek. Sorumluluk alabilir, kendinizi gösterebilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Kişisel gelişim konularında kendinizi geliştirecek ve besleyecek konular gündeme gelecek. Yurtdışı ya da yabancı kültürlerle ilgili olaylarda iletişim gücünüz ön plana çıkabilir. Doğruyu yanlıştan ayırt etmek için mantık süzgecinizi kullanabileceksiniz. Hukuksal olayların içindeyseniz bir şahit ya da delille destek almanız mümkün.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER