Habertürk 13.12.2012

13 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 13 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 13 Aralık 2012 yorumu

13 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Seyahat, eğitim, yabancılarla ilgili işler, medya, ticaret, hukuk alanlarınızdaki başlangıçlarınız adına bugün oluşan yeniaydan sonra harekete geçebilirsiniz. İçsel streslerinizi bir kenara bırakmalısınız.

BOĞA burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Kariyer hayatınızda oluşan olayları daha rahat fark etme etkilerine sahip olacaksınız. Bu tarih ve sonrası ortaklaşa para konularınızda kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Borç almak için uygun bir dönem.

İKİZLER burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınız ve evliliğinizle ilgili yeni karar ve başlangıçlar devreye girebilir. 15 gün boyunca ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz devrede olmaya bşlıyor. Taşınma işleriniz varsa yine harekete geçebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 13 Aralık 2012 yorumu

15 gün boyunca iş ve hizmet alanlarınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir işe başlama, yeni projeye dahil olma, alan değiştirme gibi etkileriniz yüksek gözüküyor.

ASLAN burcu 13 Aralık 2012 yorumu

İkili ilişkilerinizde gözlemlediğiniz dönem geride kalmaya başlıyor. Seyahatlerde, yeni ortamlarda karşılaşacağınız insanlar hayatınıza girebilir. Çocuk yapmak isteyenler için güzel bir dönem başlıyor.

BAŞAK burcu 13 Aralık 2012 yorumu

İş, hizmet alanlarınızda sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Ortaklaşa para alanlarınızda da daha iyi koşullar oluşabilir. Bugünden sonra ev alım satım işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

TERAZİ burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Uranüs’ün düzelmesiyle aşkta aradığınız heyecanı ve paylaşımı yeniden hayatınızda hissetmek isteyeceksiniz. Yine bugün ve sonrası 15 gün boyunca iletişime dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

AKREP burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Sabah saatlerinde oluşan yeniay, para evinizi etkileyecek. Maddi konularda 15 gün boyunca şanslı etkilere sahipsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız, önemli adımlarınız için harekete geçmelisiniz.

YAY burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Önemli başlangıçlarınız ve kararlarınız devreye girmeye başlıyor. Bu yeniay sonrası her şey sizin lehinizde olacak. Kişisel başlangıçlarınız ve atlımlarınız için bu 15 günü çok iyi değerlendirin.

OĞLAK burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Daha fazla para kazanabilirsiniz. Ayrıca aile hayatınızın mali durumu da bu tarih sonrası yükselecek. Bu ay diğer burçların aksine önemli kararlarınızı uygulamak için uygun bir zaman değil.

KOVA burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Yeni iş başlangıçları, sosyal çevrenizde oluşacak grupsal işler ve organizasyonlar için bu 15 günlük dönemden faydalanabilirsiniz. Şansınızı iyi kullanmalısınız. İşten elde edeceğiniz gelirlerde artış var.

BALIK burcu 13 Aralık 2012 yorumu

Ani ve beklenmedik kazanç kapılarına açık olmaya başlıyorsunuz, yine kariyer hayatınıza yönelik önemli başlangıçlarınız için bu dönem sonrası harekete geçmelisiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER