@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2013

13 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Gün içinde disiplinli hareket etmek gerekecek. Endişenizi artıran olaylar olursa, hızlı adımlar atmayın. Başarıyı kararlı davrandığınız takdirde elde edebilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

13 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
İşinizle ilgili konularda toplum önünde olmaya devam edeceksiniz. Ancak eşinizden veya karşınızdaki kişilerden gelecek olan eleştirilere de açık olmanız gerekiyor. Çünkü haklı sebeplerle size itiraz ediyor olabilirler. Öğleden sonra dostlarınız, arkadaşlarınız yardımınıza yetişip sizi neşelendirecek.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
İyimser düşünmek, kendinizi maddi ve manevi anlamda geliştirmek için attığınız adımlar maalesef gündelik işlerinize zarar verebilir. Yurt dışı veya yüksek öğrenim gibi daha üst konulardaki beklentileriniz gündemde olacak. Bazı kararsızlıklar ya da belirsizlikler yaşamanız canınızı sıkarak sağlığınızı tehdit edebilir. Öğleden sonra daha yüksek enerjiyle hedeflerinize yönelerek işlerinizi tamamlayacaksınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Ortaklaşa gelirlerinizde almış olduğunuz kararlar yerini buluyor. Kredi, borç, prim kaynaklarıyla ilgili yaptığınız düzenlemeler aile dinamiklerinize uymayabilir. Gün boyunca daha detaylı düşünmeniz ve yavaş hareket etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra daha iyimser ve enerjik bir hal içinde olacaksınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Güne eşinizle veya ortağınızla ilgili konulardaki hareketlilikle başlayacaksınız. Ancak yaşayacağınız bazı ailevi sorunlar sizi hareketsiz, pasif bırakabilir. Sonucunda ani duygusal patlamalar yaşamanız mümkün. Risk alacak girişimlerde bulunmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Öğleden sonra ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde olabilir. Tehlikelerden uzak durmalısınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Günlük işlerinizi bir rutine koymaya çalışırken iyice dağılabilirsiniz. Hızlanan bu trafik sebebiyle yanlış anlamalara engel olmalısınız. Beklenmedik çıkışlarda bulunmanız olayların sonuçlanmamasına yol açabilir. Öğleden sonra oluşacak durumlar, eşinizle birlikte olmaktan zevk alacağınız fırsatları sunacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Eğlenceler, sanatsal faaliyetler veya partiler gün boyu devam edecek. Ancak parasal konularda dikkatli olmanız, fazlaca harcamadan kaçınmanız gerekebilir. Ani gelişen olaylar olursa, bu pek mümkün olmayabilir. Öğleden sonra ise detaylı çalışmalar gerektiren konularda yaratıcı bir yapıda olacaksınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Ailenizle ilgili konularla uğraşmak sizi yorup zorlayabilir. Kendinizle ilgili yapmak istediklerinizin engellendiğini düşünerek sinirlenebilirsiniz. Gün boyunca bazı işlerin bir türlü sonuçlanmadığını görmeniz mümkün. Yaşadığınız bu durum öğleden sonra değişecek. Hayattan daha zevk alır hale geleceksiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Oldukça yoğun iletişim trafiği bütün enerjinizi adeta emebilir. Sözlerinize ve hareketlerinize dikkat etmezseniz bazı kayıplara sebep olabilirsiniz. Zorlu geçen sabah saatlerinden sonra öğlen vakitleri daha rahatlayacaksınız. Aileniz, sizi kendinize getirecek neşe kaynağınız olacak.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde maddi konulardaki hareketlilik devam edecek. Verdiğiniz ekonomik kararların gelecek planlarınızı zorlamamasına özen göstermelisiniz. Ani harcamalardan kaçınmanız yerinde olur. Öğleden sonra yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alacaksınız. Yakınlarınızla sohbet iyi gelecek.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Kendinizi göstermeye devam ettiğiniz bugün de abartıdan uzak kalmanızda yarar var. İşinizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz. Gün içerisinde işlerin istediğiniz gibi gitmemesinden rahatsız olabilirsiniz. Enerjiniz ve keyfiniz öğleden sonra yerine gelecek. Böylece ekonomik konulara daha rahat odaklanabileceksiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinizi oldukça yorgun ve gergin hissedebilirsiniz. Yaşam enerjiniz sanki alınmış gibi gelebilir. Gün içerisinde kadersel olarak engel olamayacağınız konularla uğraşmak zorunda kalmanız mümkün. Bu durumun sizi öfkelendirmesine izin vermemenizi tavsiye ederim. Öğlen saatleri daha rahat başlayacak. Dolayısıyla da neşelenecek ve kendinizden emin bir hal alacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Arkadaş çevreniz ya da gruplar içinde aniden gelişen ve mücadele gerektiren konular sizi adeta çaresiz bırakacak. Sinirlerinize hakim olmalı, ani ve kırıcı tepkilerden uzak durmalısınız. Öğleden sonra benlik duygunuzun iyice gelişmesi hatalar yapmanıza sebep olabilir. Olayları endişe etmeden akışına bırakmanızı tavsiye ederim.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER