Habertürk 13.09.2012

13 Eylül günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 13 Eylül 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 13 Eylül 2012 yorumu

13 Eylül günlük burç yorumları

Aşk hayatınızda farklı bir gün sizleri bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde esnekliğiniz tam olacak. İletişime girdiğiniz insanlar size birçok konuda şans getirebilir, Bu durumun tadını çıkarmalısınız.

BOĞA burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Bugün, aile hayatınızdaki değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Parasal bir alışverişiniz neticesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Sosyal çevrenizle gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı bir gün geçirmeniz mümkün. Bir arada olacağınız insanlarla öğlen vakitlerinde keyfinizi artırabilir, planlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 13 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda beklenmedik olaylar yaşayacak, parasal konulardaysa şanslı etkilere sahip olacaksınız. Yaşayacağınız farklı ilişki ve olaylar, beklediğinizden daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

ASLAN burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Seyahatteyseniz oldukça şanslı, sıra dışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinize baktığınız ve güzelleşmeye çalıştığınız bir dönemdesiniz.

BAŞAK burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Bugün, gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, farklı bir gün sizleri bekliyor. Hiçbir şey yapmasanız bile iş alanınızda güzel haberleriniz var.

TERAZİ burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıra dışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız. Keyifli bir gün geçireceksiniz.

AKREP burcu 13 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Göz önünde yaşayacağınız ilişkileriniz, iş alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Diğer insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.

YAY burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size puan kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik planlar gününüze neşe katacak. Bunun tadını çıkarın.

OĞLAK burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Aile hayatınızda oldukça farklı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda son derece esnek olacaksınız. Heyecanınız biraz yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.

KOVA burcu 13 Eylül 2012 yorumu

Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça farklı etkileriniz olacak. Sevdiğiniz insanla kısa vadeli de olsa değişik bir gün geçirebilirsiniz. Başkalarıyla iletişiminiz hızlı olacak.

BALIK burcu 13 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda ve parasal konularda oldukça esnek ve farklı bir gün sizi bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Aile hayatınızda da kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER