Habertürk 13.06.2013

13 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün güven alanında kalmanın değil duyguların, tutkuların ve risk alarak dönüşmenin zamanı. 13 Haziran günlük burç yorumunuz Pudra.com'da.

Koç: Bugün, aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmanız zor gözüküyor. Aile büyüklerinize karşı anlayışsızlıklardan veya sabırsız etkilerden kaçınmalısınız. Hayata keyifle bakın.

13 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Yakın çevrenizde veya iletişim halinde olacağınız insanlarla ilişkilerinizde tartışmalar söz konusu olabilir. Bilinçaltınızda olayları çok büyütmemeye çalışın. Olayları biraz akışına bırakın.

İkizler: Sosyal ortamlardaki işlerinizde parasal olarak tartışmalara açık ve sorunlara açık bir gün olabilir. İş ilişkilerinize dikkat etmeli, sabırsız ve aceleci tutumlardan kaçınmalısınız.

Yengeç: Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla çatışmalara ve tartışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yine iş alanlarınızda patronlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan: Dış ortamlarda, seyahatlerde daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda partnerinize karşı anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz.

Başak: Sosyal çevrenizde değişik ve farklı davranma isteğiniz yine partnerinizle sorunlara neden olabilir. Sıkıntılı günler geçirebilirsiniz. Parasal konularda birbirinizi provoke etmemeye çalışın.

Terazi: Sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda ve toplum içinde anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Yine ortaklaşa işiniz varsa ortağınızla anlaşmak bu birkaç gün sizi zorlayabilir.

Akrep: Bugün, iş alanlarınızda farklı hareket etme isteğiniz sizi zorlayacak. Sinirlerinize hakim olun. Seyahat ve dış ilişkilere bağlı işlerinizde sabırsız ve hoşgörüsüz davranmamaya özen gösterin.

Yay: Aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız farklı harcamalar sizi heyecanlandırsa bile bütçenizi yorabilir. Aşk hayatınızda tutkularınızla ve ısrarcı bir şekilde davranabilir, ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Oğlak: Aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde tartışmalar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Var olan ilişkinizde bazı tansiyonlu durumların öne çıkması bugün kaçınılmaz olabilir. Dikkatli olun.

Kova: Yakın çevrenizdeki insanlarla iş ilişkilerinizde provoke olmaya açık olacaksınız. Kolay sinirlenmeler ve tepki vermelere açık birkaç gün sizi bekliyor. İletişime dayalı işlerinize özen gösterin.

Balık: Borsada yatırım yapanların dikkatli adımlar atması gerekecek. Ani hareket ve davranışlar kaybettirebilir. Yine aşk, eğlence ve çocuk alanlarınız yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER