Habertürk 13.11.2012

13 Kasım 2012 günlük burç yoruları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 13Kasım 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 13 Kasım 2012 yorumu

13 Kasım 2012 günlük burç yoruları

Hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir. Değişimlerin sizi ileri noktalara taşımasına izin verin.

BOĞA burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Bugün özel hayatınızla ilgili konular ağırlıklı olarak gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz. Enerjinizi kontrol ettikçe daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz.

İKİZLER burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Kafanız gerekli gereksiz birçok ayrıntı ve detayla dolu olabilir. Halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir. Sosyal çevrenizi organize etmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ
burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda bugün içten ve derin duygular içinde olacaksınız. İş ortamınızdaki sorunlarınızı yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.

ASLAN burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Bugün aile hayatınızda yoğun duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa akşama kadar konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz. Değişimlerde zorlanıyorsunuz.

BAŞAK burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Yakın çevrenize karşı ve özel hayatınızda derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Özel hayatınızda bazı konularda kafanız net değil.

TERAZİ
burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Bugün maddi konularda eliniz biraz sıkı olabilir, para harcamak istemeyebilirsiniz. İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevreniz vaktinizden çalabilir.

AKREP
burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Kendi hayatınıza dönük olacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki bazı değişimler üzerinizde stres yaratabilir.

YAY burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Bugün duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Geride durmak istediğiniz bugünlerde, kendi işleriniz dışında başka alanlara kanalize olmak sıkıntı yaratabilir.

OĞLAK burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Araştırma yapmak, için harika bir gün. Aile hayatınız sizi zorlayabilir.

KOVA burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Bugün işle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut birtakım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Gözler üzerinizde ama çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

BALIK burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Araştırmacı ve paylaşımcı tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Olumlu insanlarla sorunlarınızı paylaşmak sizi mutlu edebilir. Parasal değişimleri kafanıza çok takmayın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER