Habertürk 13.01.2012

13 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 13 Ocak 2012 yorumu

13 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, faal olacağınız, istediğiniz birçok şeyi gerçekleştireceğiniz ve sonuçlarını alacağınız bir gün olabilir. Sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarınızda sevdiğiniz insanla uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz.

BOĞA burcu 13 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarında kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Bugüne denk gelen bir anlaşma varsa uzun soluklu olabilir. Kendinizi feda etme etkisine karşı uyanık olun. Seyahat ve eğitim alanlarında önemli konuşmalar gündeme gelebilir.

İKİZLER burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Bugün, yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Aşk hayatınızdaki konulara geleceğe yönelik gözlerle bakabilir, sorumluluklar alabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında güçlü hareket edebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Ortaklaşa para alanlarınızda kalıcı ve güzel adımlar atılabilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla ortaklaşa işlerde bulunabilirsiniz. Kafanızı ilişkiniz konusunda çözüme yönelik çalıştırın.

ASLAN burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Bugün, işinize yönelik maddi konularda harekete geçebilir, hırslı ve yapıcı yanlarınızı öne çıkarabilirsiniz. İş alanlarınızda güçlü iletişiminizi ortaya koyacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Yaratıcılığa dayalı işlerde kendinizi iyi hissedecek ve çabuk hareket etme isteğiyle dolu olacaksınız. Sevdiğinizi düşüncelerinizle etkileyebilirsiniz. Tek bir düşünceye takılıp kalmayın ve bazı şeyleri saplantı haline getirmeyin.

TERAZİ burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Bugün, ailenizle vakit geçirmek isteyebilir, onlarla bir arada olmayı önemseyebilirsiniz. Önemli konuşmalar bugüne denk gelebilir. Aşk hayatınızda planlı hareket edebilir, sevdiğiniz insanla uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

AKREP burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Bugün, sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Ailenizle ilgili konularda alacağınız kararlar uzun soluklu etkiler altında olabilir. İletişime dayalı konularda düşüncelerinizle yakın çevrenizdekileri etkilemeniz kolay görünüyor.

YAY burcu 13 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilir, mücadelelerinizi daha çok para kazanmak için artırabilirsiniz. Yakın çevrenizle geleceğiniz adına kalıcı adımlar atabilirsiniz. Para konularında gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.

OĞLAK burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Geleceğinize yönelik konularda rahat harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızda, maddi konularda kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kişisel görüşmeleriniz hızlanacak. Çevrenizdekileri düşüncelerinizle rahatlıkla etkileyebilirsiniz.

KOVA burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Yapılması gerekenler adına harekete geçmek isteyeceksiniz. Geçmişle ilgili konuşmalar hızlanabilir, arkanızdan konuşanların arttığına şahit olabilirsiniz. Beklenmedik destekler göreceksiniz. Gelecek planları için harika bir gün.

BALIK burcu 13 Ocak 2012 yorumu
Sosyal ortamlarda harekete geçmeniz için gereken gücü ve isteği kendinizde bulacaksınız. Sosyal çevrenizde yaptığınız etkili konuşmalar insanların dikkatini çekecek. Bir tek konuya takılıp kalmamaya özen gösterin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER