@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.07.2014

13 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün dışarı çıkıp arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirin, şanslı bir gündesiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 13 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

13 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bir tatil gününe hazırlanmalısınız. Havanın güzelliğinden de yararlanıp arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz. Hep birlikte olmanın vereceği enerji sayesinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Tek başınıza kalirsaniz da gelecek günleri organize etmeniz güzel olabilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Herkes tatil yapsa bile siz işe konsantre olmalısınız. Fazla mesai yapmanın yararını göreceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor. Önemli kişilere ulaşmak ve saygınlığınızı artırmak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugünü tatile değil, hedeflere yönelmeye ayırmanız çok iyi olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Uluslararası konular, yabancılar, turist ziyaretleri gün boyu etkili olacak. Hayatı bir üst basamaktan değerlendirip manevi anlamda gelişmenizi sağlayacak fırsatlar ortaya çıkabilir. Belki okuduğunuz bir yazı, tanıştığınız bir kişi sizi yeni fikirlere yöneltecek. İyimserliğiniz sayesinde rahat olabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Pazar gününü fırsat bilip sevdiğiniz kişiyle baş başa kalabilirsiniz. Romantik dakikalar sizi bekliyor. Ancak şansınızı değerlendirirken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına önem vermelisiniz. Ortak hareket etmenin, bir olmanın gizemini anlamalı ve korumalısınız. Endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kendinizden çok eşinizle ilgilenerek geçireceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza karar vermemeli, karşınızdakine mutlaka danışmalısınız. Yakalayacağınız duygu birliği sayesinde günün keyfini çıkarabilirsiniz. Aksi halde gerilimlere sebep olan taraf haline gelebilir, eleştirilebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Herkes tatil yaparken siz çalışıyor olabilirsiniz. En azından birilerine hizmet etmeniz gerekebilir. Arkanıza yaslanıp tatil yapma planı yerine, pratik davranmanın yollarını aramalısınız. Yalnız kaldığınızda da sağlığınıza yönelik işlere ağırlık vermeniz iyi gelecek. Gündelik düzeninizi korumalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Pazar gününü en iyi geçirenlerden biri olabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın neşe içinde olacaksınız. Çocuklarınızdan, sevdiğinizden yana güzel gelişmeler sayesinde daha da keyiflenebilirsiniz. Kendinizden daha emin ve yaratıcı olmanız sanat, spor, hobi gibi uğraşlara yönelmenize sebep olabilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bu Pazar mümkünse evden çıkmamanız ve yapmanız gerekenleri toparlamanız ruhunuza iyi gelecek. Eğer dışarı çıkıyorsanız doğayla bütünleşmeyi ihmal etmemelisiniz. Parkta yapacağınız kısa bir yürüyüş bile sizi derinden etkileyecek. Aynı zamanda ev halkını, ebeveynlerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Pazar gününü yakın seyahatlerle geçirebilir, kardeşlerinizi, komşularınızı ziyaret edebilirsiniz. Hızlı bir iletişim içinde olacağınız için aklınız dağılabilir. Bu yoğunlukta sözlerinizin nereye gittiğini bilmelisiniz. Yanlış anlamalara engel olmak için yakınlarınızla kurduğunuz iletişimde daha özenli olmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Pazar günü alışveriş merkezlerinden uzak durmalısınız. Zorunlu ihtiyaçlarınız dışında harcama yapmamanız yerinde olur. Alışverişe çıkmanız gerekiyorsa da evde yapacağınız bir listeyle bütçenizi önceden ayarlamanız en iyisi olacak. Elinizdeki kaynakların değerini bilmeniz alacağınız şeylerden daha iyi bir seçim olabilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Günün en şanslı insanlarından birisiniz. Kendinizi doğal olarak ortaya koyup her şeyle uyumlu bir akışta ilerleyebilirsiniz. Bunu fırsat bilerek ne zamandır yapmak istediğiniz işlere yönelmeli, kendinize vakit ayırmalısınız. İsteklerinizi ilk sıraya almak ve yeni bir adım atmak için beklememelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Pazar gününün rehavetine uyum sağlamalısınız. Yapmak istediğiniz yeni işlerden çok tamamlanması gerekenleri bitirmelisiniz. Gücünüz buna da yetmezse her şeyi akışına bırakmak en etkilisi olacak. Hayattan biraz izole olup inzivaya çekilmek, enerjinizi yenilemenize yarayacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

13 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER