@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.07.2018

13 Temmuz 2018 Güneş tutulması etkileri

13 Temmuz Cuma günü saat 05.47'de Yengeç burcunda Güneş tutulmasının eşlik ettiği bir yeniay gerçekleşecek. Tutulma bize neler getirecek, haberimizde...

Saat 05.47’de Yengeç burcunda yeniay ve ona eşlik eden bir Güneş tutulması gerçekleşecek.

13 Temmuz 2018 Yengeç yeniayı etkileri

Her yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Yengeç burcu duygularla, sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle, şefkat ve anaçlıkla, besleme ve büyütme isteğiyle, aileyle ve vatanla, manevi değerlerle ve anılarla ilgilidir. Bu dönemde hayatımızda bu temaların ön plana çıkacağını, daha fazla evlilik, ev sahibi olma ve çocuk haberi alacağımızı, ailemizle daha fazla zaman geçireceğimizi, duygularımızı ifade etmenin yeni yollarını bulacağımızı ve ülkemizin değerlerine karşı daha fazla duyarlı olacağımızı söyleyebiliriz.

Güneş tutulması, tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesinde ve mutlaka bu konularla ilgili çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır. Her tutulmanın taşıyabileceği etki hangi tutulma serisine ait olduğuyla anlaşılır ve 2 Kuzey Saros serisine ait tutulmalar ilişkileri ve arkadaşlıkları oldukça zorlayan tutulmalardır. Daha önce Temmuz 2000 ve Haziran 1982 tarihlerinde aynı seri tutulmalar gerçekleşmişti. Acaba bu dönemlerde arkadaşlıklar ve ilişkiler açısından nasıl bir dönem geçirmiştiniz? Belki de o dönem yaşadığınız gelişmelerin uzun vadede ne kadar olumlu sonuçlar verdiğini görmüştünüz.

Bu tutulma parçalı bir tutulma ve ülkemizden gözlemlenemiyor. Ancak buna rağmen tutulma haritasının sembolizmine göre ülkemiz üzerinde oldukça büyük etki yaratabilir. Özellikle de hükümeti ilgilendiren kritik güç savaşlarını, büyük ve köklü değişim ve dönüşümleri tetikleyecek bir tutulma söz konusu olabilir. Siz de üzerinizde baskı yaratan ilişkiler söz konusu ise büyük bir arınmaya doğru gidebilir, böylece kendinizi çok daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz.

Tutulma sonrası saat 05.49’dan 20.30’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, neredeyse gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 20.30’dan itibaren başlayacak yeni sürece göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Fakat akşam saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir.

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER