Habertürk 14.12.2012

14 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 14 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 14 Aralık 2012 yorumu

14 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün, hayata bakış açınız esnek olacak. Farklı ve sıradışı konular sizi harekete geçirebilir. Değişik ve farklı ortamlarda kendinizi mutlu ve esnek hissedebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyun.

BOĞA burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Ortaklaşa para alanlarınızda oldukça esnek ve değişik bir gün sizleri bekliyor. İçinizden yükselen enerjiyle bu aralar, sıradışı, gizemli ve parapsikolojik olaylar ilginizi çekiyor. Dış ortamlarda etkili bir gün geçirebilirsiniz.

İKİZLER burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Bugün, sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız. Değişik organizasyonlar, davetler devrede olabilir. Farklı arkadaş grupları, hayata bakış açınızı genişletebilir. Duygusal olarak güçlü olacaksınız.

YENGEÇ burcu 14 Aralık 2012 yorumu

İş hayatınızda ve kariyerinize yönelik adımlarınızda oldukça keyifli ve esnek bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana duygularınız güçlü akacak.

ASLAN burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Dış ortamlara bağlı işlerinizde oldukça başarılı ve keyifli bir gün olabilir. Farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa şans sizden yana. İş hayatınızda herkes sizi dinleyecek.

BAŞAK burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ev ve aile hayatınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız size kendinizi iyi hissettirecek. Aşk hayatınızda duygularınız güçlü çalışacak.

TERAZİ burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızda ve iletişime dayalı konularda rahat, keyifli ve esnek bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde güzel konuşmalar gündeme gelebilir. Değişmeniz gereken konularda gücünüzü kullanın.

AKREP burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Bugün, iş hayatınızda parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirebilir. Olaylara karşı esnek davrandıkça, işlerin lehinize döndüğünü fark edebilirsiniz. Birçok konuda çevrenizi ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

YAY
burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda esnek, farklı ve keyifli bir gün sizleri bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Para alanlarınızda güç sizden yana olacak.

OĞLAK burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızda esnek, keyifli bir gün geçireceksiniz. Ailenize vakit ayırmak sizi mutlu edebilir. Hayatınızdaki değişimleri gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Güçlü kişiliğinizle bencillikten uzaklaşın.

KOVA burcu 14 Aralık 2012 yorumu

Bugün, yakın çevre ve grupsal organizasyonlarda şans sizden yana. Esnekliğiniz ve farklı enerjinizle çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz. Bazı konuları kafanızda büyütmemeli, kendinizi yıpratmamalısınız.

BALIK burcu 14 Aralık 2012 yorumu

İş alanlarınızda parasal kazançlarınız artacak. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Paraya karşı esnek yaklaşımınız, daha çok işi ve parayı kendinize çekmenize neden olacak. Güçlü arkadaşlardan yardım gelecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER