Habertürk 14.06.2013

14 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün çok huzurlu olamasak da çok iş halletmemiz mümkün olabilir. Burcunuz başka neler söylüyor Pudra.com'da.

KOÇ: Bugün, aşk veya varsa çocuğunuzun detaylarına odaklanacaksınız. Çevrenizle paylaşımlarınız yüksek. Önemli işlerden kaçının, çünkü akşamüstüne kadar Ay boşlukta dolaşıyor olacak.

14 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Aile ortamlarınızda ve ev alanlarınızda dinlenmek isteyeceksiniz. Maddi konularda kendinizi son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek.

İKİZLER: İletişime dayalı alanlarda hızla akacak bir gün sizi bekliyor ama siz daha çok yakın çevrenizle bir arada bulunmak isteyebilirsiniz. Hayata bakış açınız esnek ve geniş olacak. Aşırılıklardan kaçının.

YENGEÇ: Maddi konularda kendinizi iyi hissetmeniz mümkün. Ay boşlukta olacağı için önemli işlerden kaçınmanız gerekebilir. Diğer insanlara yardım etmek, bugün hayatınızın merkezinde olacak.

ASLAN: Gün içinde sadece kendiniz için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Arkadaş çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu kılabilir. Önemli işlerinizi hafta başına ertelemenizde yarar var.

BAŞAK: Bugün, daha sakin durmak ve geri planda olmak isteyebilirsiniz. Geçmişi analiz etmek ve hatırlamak sizin için önem kazanabilir. Kişisel keyfinize önem verin ve önemli işlerden kaçının.

TERAZİ: Bugün vaktinizi sosyal ortamlarınızda harcayacaksınız. Canınız önemli işlere dahil olmak istemeyecek. Gruplara dayalı işlerinizde kendinizi çok mutlu ve tatminkâr hissedeceksiniz.

AKREP: Toplumsal işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Akşam saatlerine kadar Ay boşlukta olacağından, önemli anlaşmalar veya görüşmeler yerine tamamlamanız gereken işlere yoğunlaşmayı seçin.

YAY: Dış geziler, dış ortamlar sizi rahatlatacak. Önemli işlerden çok, sizi mutlu edecek aktivitelerin peşinden gitmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi her konuda destekleyecek.

OĞLAK: Ortaklaşa para konularınıza kanalize olacaksınız. Ödemeleriniz ve hesaplarınızı düzenleme gibi etkileriniz devrede olacak. Önemli işlerinizi hafta başına bırakmaya çalışmalısınız.

KOVA: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız planları önemseyebilirsiniz. Önemli işlerden ziyade daha hafif ama keyifli işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Günün tadını çıkaracaksınız.

BALIK: Gündeminizde basit konu ve olaylara yer verin. Önemli işlerinizi ve sonuçlanmaları hafta başına bırakın. Bir yandan da tamamlamamız gereken işlerinizin peşinden gitmenizde yarar var.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER