Habertürk 14.11.2011

14 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 14 Kasım 2011 yorumu

14 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün ev ve aile ortamınızda sevgi ve şefkat göstermek veya karşıdan aynı şeyi beklemek ihtiyacında olabilirsiniz. Biraz düşünmeli ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. İlişkilerinizdeki problemleri ancak böyle çözebilirsiniz. İşinizden biraz uzaklaşabilirsiniz.

BOĞA burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Yakın çevrenizde temas halinde olduğunuz kişilere şefkatli ve anaç tavırlarınız olabilir. Kardeşlerinizin veya akrabalarınızın ihtiyaçlarına bir ebeveyn gibi yaklaşabilirsiniz. Kısa bilgilere ve yüzeysel sohbetlere ihtiyacınız var ve artık başkaları için bir şeyler yapmak istemiyorsunuz.

İKİZLER burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün maddi konularda ve çevrenize yapacağınız yardımlarda şefkatli yanlarınız ortaya çıkacak. Yapacağınız hesaplarda fazla açıldığınızı görebilir ve planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızın birden artıp sizi altüst etmesine izin vermeyin.

YENGEÇ burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün özel hayatınızda ve aile ortamınızda birtakım sorunlarınız olsa da gün içinde kendi istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ufak tefek şeyleri fazla büyütmeyin çünkü yaşayacağınız şeyler yanlış anlaşılmalardan kaynaklanacak.

ASLAN burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün geçmiş konular gözünüzün önünden akıp gidebilir. Uzaklara dalıp, geçmişte yaptıklarınızı düşüneceksiniz. İş hayatınızda zorlandığınız konuları kafanızda fazla büyütmemeli ve gücünüzü iyi olduğunuz noktalarda toplamalısınız. Yakınlarınızla iletişim yetersizlikleriniz olabilir.

BAŞAK burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün katılacağınız organizasyonlarda veya davetlerde hisleriniz kuvvetli olacak ve bir arada olacağınız arkadaşlarınıza şefkatli ve anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş kapıları aralayabilir ve kazancınızı epeyce artırmanızı sağlayabilirler.

TERAZİ burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün iş ortamlarınızda duygusal tavırlar sergileyebilir, beraber çalıştığınız insanlara veya patronlarınıza sevgiyle yaklaşabilirsiniz. Evinizdeki gücü iş ortamlarınıza kanalize etmeniz başarınızı artırabilir. Siz kendinizi sevdikçe ve değer verdikçe karşı taraftan da değer göreceksiniz.

AKREP burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün tanımadığınız ortam ve yerlerde bulunmaktan zevk alabilir, kafanızı fazla meşgul etmeyecek işlere yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizle uğraşmak sizi zorlayacağından, kafanıza göre hareket etmek ve sıkıcı iş ortamlarından kaçmak yaratıcılığınızı arttıracak

YAY burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün ortaklaşa maddi konular gündeminizde olacak. Sevdiğiniz insan veya eşinizin maddi durumuyla bir hareket etmek isteyebilirsiniz. Üzerinizde aşırı bir enerji ve sabırsızlık hali var ve birçok konuda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

OĞLAK burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün sevdiğiniz insana veya beraber iş yaptığınız insanlara karşı anaç ve şefkatli tavırlar sergileyebilirsiniz. İş ortamlarınızda güzel ve istediğiniz türden anlaşmalar gündeme gelebilir. Ama şartlarınızı çok iyi kontrol etmeli ve karşı tarafın çaktırmadan sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

KOVA burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün iş ortamlarınızda fazlasıyla duygusal olabilir, bir arada çalıştığınız insanlara karşı anaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Oldukça aktif bir dönemde olmanıza rağmen hâlâ üzerinizde bir takım tatminsizlikler bulunuyor. Sizi harekete geçirecek ilginç alanlara kaymalısınız.

BALIK burcu 14 Kasım 2011 yorumu

Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı korumacı ve kollayıcı yönleriniz ön plana çıkacak. Hayata sevgiyle bakmasını bileceksiniz. Hızlı çalışma temponuzdan arta kalan zamanlarda sevdiğiniz kişilere daha fazla vakit ayırmalısınız. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER