Habertürk 14.11.2012

14 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 14 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 14 Kasım 2012 yorumu

14 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Güneş tutulması ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Bu alandaki olayları beklenmedik şekilde hayatınızda deneyimlemeye başlıyorsunuz. Yarım kalmış konuların hayatınıza yeniden dahil olduğunu görebilirsiniz.

BOĞA burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Tutulma, sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih civarında ve sonrasında özel hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Bekârsanız bu süreç evlilik için önemli adımları tetikleyebilir.

İKİZLER burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Tutulma sizin iş ve hizmet alanlarınızda oluşacak. Beklenmedik olaylarla iş hayatınız yeniden şekillenebilir. Hızlanan kararlar gündeme gelebilir ve tamamlanmamış bir proje yeniden devreye sokulabilir.

YENGEÇ burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Güneş tutulması aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularınızda, eğlence alanlarınızda beklenmedik etkileri ortaya çıkarabilir. Aşk hayatınızda önemli konular gündeme gelecek. Aldatıcı etkilere karşı uyanık olun.

ASLAN burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Aile ve ev hayatınızda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Tamamlanmamış bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Ev hayatınızda ve ortaklaşa para konularınızda net olmayan konuşmalar içinde olabilirsiniz.

BAŞAK burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Güneş tutulması sizin iletişim alanlarınızda oluşacak. Satış, reklam, pazarlama, ulaşım, bilgisayar alanlarınızda ani olaylar yaşayabilirsiniz. Eski bir iş devreye girebilir. Sözleşmelerde yanlış ifade kullanmamaya dikkat edin.

TERAZİ burcu 14 Kasım 2012 yorumu

İş hayatınızdaki parasal anlaşmalarınızda kandırılma etkilerine açık olmalısınız. Birkaç aylık çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu dönemde, maddi konularda önemli karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir.

AKREP
burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Güneş tutulması sizin kişisel evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili konularda harekete geçmelisiniz. Yarım kalmış kararlar gündeminizin merkezine oturabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda aldatıcı etkiler altındasınız.

YAY burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Tutulma, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Bu olaylar ortaklaşa para alanlarınızı, medya, seyahat konularınızı kapsayabilir. Ailenizin kararlarınızda sizi yanıltmasına izin vermeyin.

OĞLAK burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Çevrenizdeki gelişmelerin sizin hayatınıza da dahil olduğunu fark edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde daha önceden konuşulmuş bir iş varsa devreye girebilir.

KOVA
burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Bu tutulma, kariyer alanlarınızı etkiliyor. Kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız olabilir. Eski işler, yarım bırakılmış konular, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. Parasal anlaşmalarınızda hep dikkatli olmalısınız.

BALIK burcu 14 Kasım 2012 yorumu

Tutulma; seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, medya ve hukuk alanlarında oluşacak. Eski bir iş veya seyahat yeniden gündeme gelebilir. Eğer hukuki bir davanız varsa; yanıltıcı etkilere karşı gözünüz hep açık olsun.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER