Habertürk 14.05.2013

14 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Duygusal yoğunluğumuz devam ederken, dış koşulların bizi değişmeye itmesi baskı ve gerginlik hisleri getirebilir. Bakalım bugün burcunuz başka ne söylüyor?

KOÇ burcu 14 Mayıs 2013 yorumu

14 Mayıs 2013 günlük burç yorumları
Bugün, tamamen ailevi olaylar çevrenizde yer edecek. Güvenliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Maddi konularda yapmanız gerekenler bu aralar kafanızı oldukça kurcalıyor.

BOĞA burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Gün boyunca yakın çevrenizle bağlantılarınız devrede olacak. Çevrenizdeki insanları korumak ve onlara kol kanat germek gibi etkiler altında olabilirsiniz. Düşüncelerinizde gelgitler görülecek.

İKİZLER burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Birkaç gün boyunca, maddi konularda anaç ve herkesi kollayan taraflarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Enerjinizi hâlâ tam anlamıyla ortaya koyamıyorsunuz. Kendinizi çok zorlamamalısınız.

YENGEÇ burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Gün içinde kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız. Hızlı akan bir sosyal çevre ağınız olsa da biraz geri planda durmak ve sosyal açıdan dinlenmek isteyeceksiniz. Bu ikilem sizi biraz yoracak.

ASLAN burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Kariyer hayatınızın hızlandığı bu dönemde, ruhunuza vakit ayırmak derdinde olabilirsiniz. İş alanlarınızdaki bazı sürtüşmelerin sizi aşağıya çekmesine izin vermemeniz gerekiyor.

BAŞAK burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Sosyal ortamlarınız aktif olacak. Arkadaşlarınızla buluşacak veya enerjinizi grupsal ortamlarda harcayacaksınız. Gireceğiniz ortamlar özel hayatınızda bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

TERAZİ burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Gün içinde iş alanlarınızın yoğunluğu fazla olabilir. Temponuzun giderek arttığını göreceksiniz. İş ilişkilerinizde başkalarından görmeyi umut ettiğiniz desteği ve yardımı alabilirsiniz.

AKREP burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Bugün, seyahate veya ticarete dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bazı konularda düşünceleriniz sizi zorlayabilir. Bu aralar olaylara daha geniş bir açıdan bakmaya ihtiyacınız var.

YAY burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Ortaklaşa para alanlarınız, ödemeler ve bütçe hesaplamaları devrede olabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edecek ve hayata değişik bir açıdan bakarak yaklaşacaksınız.

OĞLAK burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Ortaklı işlerinizde ortağınızın şartlarına göre hareket edebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın istekleri ön planda olacak. Sevdiğinizle fikirsel takışmalara girmekten kaçınmalısınız.

KOVA burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Bugün, tamamlanması ve bitirilmesi gereken işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Sağlığınızla ve beslenme düzeninizle ilgili konular önümüzdeki birkaç gün boyunca gündeminizde olabilir.

BALIK burcu 14 Mayıs 2013 yorumu
Önümüzdeki birkaç gün boyunca yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerle ilgileneceksiniz. Eğlenceye ve spora dayalı aktiviteler içinde olabilirsiniz. Harcamalarınız gün içinde sizi sinirlendirebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER