@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2014

14 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Ay tutulmasının etkisine giriyoruz. Kadersel olaylar ortaya çıkabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

14 Nisan 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar:
(21 Mart - 19 Nisan)
Bugünü tek başınıza planladıysanız, yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Eşinizin ihtiyaçlarını da göz önüne almalısınız. Beraber yapmanız gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir. Onun ihtiyacı olduğu anda, sorgulamadan yanında olmanız sorunları büyümeden halletmenize sebep olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar:
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde pek çok işi bir arada yapmaktan yorulabilirsiniz. Sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan, yapılacak işleri yanınızdakilere delege etmeyi başarmalısınız. Daha pratik davranarak detay gerektiren işlere kalıcı çözümler bulmanız en iyisi olacak. Etrafınızı düzenlemelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar:
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Hayatın neşesini yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmaya çalışmalısınız. Sanatsal konulara yönelebilir, yaptığınız şeylere daha çok şey katabilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırıp spor yapabilirsiniz. Hobilerinize yönelme fırsatı bulabilirsiniz. Günün tadını çıkarmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar:
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde işinize odaklanmışken evdeki gelişmeleri de ihmal etmemelisiniz. Yapmanız gereken işleri yerine getirdiğinizde daha rahatlayabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizle ilgilenmeniz, gönüllerini almanız size de iyi gelebilir. Yerleşim, ev değişikliği, tadilat, tamirat gibi konular gündeme yerleşebilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar:
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yakın yerlere gitmeniz, kısa seyahatler yapmanız gerekebilir. Trafiğin hızlandığı bugün iletişim kazalarına karşı uyanık olmalısınız. Yanlış anlamalara sebep olmamak için ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Fırsatları iyi değerlendirirseniz ticari bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar:
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde paranızı iyi değerlendirmelisiniz. Yapacağınız masrafların abartılı olmamasına, lüks şeyler satın almamaya özen göstermelisiniz. Cebinizi, bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, sonradan pişman olacağınız harcamalar yapmamalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar:
(23 Eylül - 22 Ekim)
Gün boyu kendinizi iyi hissedecek, insanların ilgisini çekebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyacak, doğal olarak ön plana çıkabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeli, ne zamandır yapmak istediğiniz kişisel isteklerinize ağırlık vermelisiniz. İlişkinizi de geliştirmenin yollarını aramalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar:
(23 Ekim - 21 Kasım)
Elinizde olmayan koşullarla zorlanma ve baskı altında kalabilirsiniz. Hayaller ve iç aleminize sığınabilirsiniz. Kendinizi birey olarak dağılmış hissederken, daha büyük bir bütünün parçası olduğunuzu hissedebilirsiniz. Egonuzun törpülenmesiyle, herkesinin yararına olacak çalışmalarda bulunabilir ve hayır işlerine dahil olabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar:
(22 Kasım - 20 Aralık)
Dostluklar, arkadaşlıklardan yana duygusal tatmin yaşadığınız bir gündesiniz. Kendinizi oldukça umutlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan öne çıkan biriyle geleceğe dair planlar kurabilirsiniz. Samimi isteklerinizin, arzu ve beklentilerinizin artması sizi daha da motive edecek.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar:
(21 Aralık - 19 Ocak)
İş hayatınızda öne çıkacağınız güzel bir günde bulunuyorsunuz. İletişim becerilerinizle hedeflerinize vardığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan daha ön plana çıkan birinden de destek alabilirsiniz. Toplumun önünde yer almanız sizi oldukça tatmin edecek. Kadınlar ve kadınsı konular gündemde olabilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar:
(20 Ocak - 18 Şubat)
Endişelerinizin üstünde gitmeli, iyimserliğinizi artırmanın yollarını bulmalısınız. Olayları daha farklı ve üst boyuttan değerlendirmenize yarayacak kişilerle tanışabilirsiniz. Özellikle yabancı ülkelerle bağlantı içinde olabilirsiniz. Basın, yayın, medya ya da internet yoluyla kendinizi geliştirecek konulara yaklaşabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:
(19 Şubat - 20 Mart)
Tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle borç, alacak gibi maddi konularda daha kararlı, hedefe odaklı düşünmenin yararını görebilirsiniz. Gereksiz yere risk almamalı, başkalarına güvenerek yatırım yapmamalısınız. Eşinizin, partnerinizin gelir, giderlerini de kontrol etmeniz gerekebilir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun>




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER