@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2013

15 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Her alanda hevesli olacağınız bir gün sizi bekliyor. Sıra dışı olaylarla da karşılaşmanız oldukça mümkün. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünün astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a açıklıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

15 Ağustos 2013 günlük burç yorumları


Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Farklı konulara, eğitsel, kültürel alanlara ilginizin artacak. Yabancılarla ilişki kurmak hoşunuza gidebilir. Uzak yollar ya da ülkelerden alacağınız haberler, gelişmeler olabilir. Felsefik görüşlerinizin, inançlarınızın, erdemin öne çıkacağı bir gündesiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Eşinize ait paralarla ilgilenmek, kar zarar analizi yapmak için iyi bir gündesiniz. Aynı zamanda kredi kartlarınız, primlerinizle ilgili gelişmeler görülmesi muhtemel. Eşinizle, partnerinizle aranızdaki çekim gücü artabilir. Ortaklaşa alandaki olaylar günü devam ettirecek.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Eşinize, ortağınıza doğru yönelmeniz gerekebilir. Detay gerektiren konularda danışmanlık almak veya vermek istiyorsanız olumlu enerjiler sizi destekleyecek. Dengede kalmak, uyumu yakalamak için çalışmalısınız. Başkalarının eleştirilerine ve önerilerine açık olmanız, sizin için faydalı olur.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Gün boyunca detay gerektiren konularla ilgileneceksiniz. Günlük rutinlerinizi gözden geçirecek; yaptığınız işlerde verimlilik, yararlılık üzerine çalışacaksınız. Çalışma koşullarınızda hareketlilik göze çarpacak. Sağlığınıza dikkat etmenizi ve beslenmenizi kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Yaratıcılığınızın artacağı ve detaylı çalışmanız gereken bir gündesiniz. Çocuklarla ilgilenmek ya da sanatsal faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Küçük tatiller, eğlenceler için planlama yapabilirsiniz. Risk alma kapasitenizin artması sebebiyle dikkatli olmanızda fayda var.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Evinizle, ailenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlere vakit ayıracaksınız. Pratik, yararlı sonuçlar elde etmeniz olası gözükmekte. Ekoloji, çevre, tarım konularında da fayda beklentisi içeren çalışmalar yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı korumak, güvenliğinizi sağlamak için çalışacaksınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Kısa yolculuklar, konuşma, yazışma için elinize uygun fırsatlar geçecek. Mektuplar, dergiler, gazeteler, kitaplarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Telefon konuşmalarınız, mail ve mesaj trafiğiniz artacak. Yanlış anlamalara neden olmamak için sözcüklerinizi dikkatli seçmeniz sizin iyi olur.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Kazançlarınızı, maddi kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz. Faydalı ve verimli olduğunu düşündüğünüz şeyler satın almanız olası. Ancak büyük alışverişlerden kaçınmanız gerekmekte. Giderlerinizi, gelirlerinizi düzenlemek yararlı olacaktır. Menkul değerleriniz üzerinde çalışma yapabilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Kendinizi ortaya koyabileceğiniz, dikkatleri üzerine çekebileceğiniz bir gündesiniz. Öne çıkacağınız bazı fırsatlarla karşılaşmanız olası. Kendinizle ilgili konularda başlangıçlar yapabilecek güce sahipsiniz. Doğal yeteneklerinizi rahatlıkla sergilemeniz için hiçbir engel yok.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Bugün zorlanmalar ve baskılarla karşılaşmanız muhtemel. Bazı istekleriniz sizin kontrolünüz dışında engellenebilir. Gizli kalmış gerçekleri öğrenebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Hayır işleri yapmak, yardımda bulunmak istiyorsanız, bugün bunlar için oldukça iyi bir gün. İnzivaya çekilerek, kendinizi dinlemek isteyeceksiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Arkadaş çevrenizde bugün hareketlilik görülebilir. Gruplar, dernekler veya cemiyetler içinde olmaktan mutlu olacaksınız. Dost sohbetlerinde öğütler vereceğiniz bir gündesiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapmanız mümkün. Eşinizden kazandığınız paralarla ilgili konularda da gelişmelere açık olabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Bugün mesleğinizle, işinizle ilgili konular gündemin ilk sırasına yerleşmekte. Dolayısıyla gelecek günlere ilişkin yaşam hedeflerinizi gözden geçirmeniz yüksek bir olasılık. Prestijinizin, ününüzün, statünüzün önem kazanabilir. Kariyer planlaması yapmak için uygun bir gündesiniz. Ancak uygulamaya geçmek için sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER