@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.09.2013

15 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Sizin için önemli kişilere ulaşabilirsiniz. Bu kişilerden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Fırsatları kendinizden yana kullanırken toplumsal yararını da düşünmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

15 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
İşiniz ve kariyerinizle ilgili konuları sabahtan tamamlamaya çalışmanızı öneririm. Dikkatleri üstünüze toplamak ve saygınlığınızı artırmak için işlerinizde acele etmeniz iyi olur. Öğlen değişecek olan şartlara uyum sağlamalısınız. Dostlarınızla beraber olabilir, ortak konularda fedakarlık yapabilirsiniz. Başkalarının sorunlarını çözmekten dolayı mutlu olacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinizi geliştirmek veya yurt dışı bağlantısı kurmak için hızlı hareket etmelisiniz. Zira öğleden itibaren tatil bile olsa dikkatinizi işinize vermeniz gerekecek. Üstleriniz, müdürleriniz, yöneticilerinizle iletişime geçmeniz mümkün. Görevlerinizi yerine getirmeniz itibarınızı artıracak.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Ortaklaşa gelir ve giderler üstündeki endişeniz, maddi konulardaki huzursuzluğunuz öğlenden itibaren bitecek. Sonrasında hayatın daha iyimser ve felsefi yönleriyle ilgileneceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, farklı kültürler hakkında bilgi alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için fırsatları kullanmanızı tavsiye ederim.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Partnerinizle yapmanız gereken işleri sabahtan halletmelisiniz. Öğleden itibaren dikkatinizi parasal konulara vermeniz yerinde olur. Hassas davranırsanız kredi ve borç ilişkilerini toparlamakta zorlanabilirsiniz. Daha gerçekçi düşünmeli, iyi hesaplama yapmalısınız. Eşinizin duygusal ihtiyaçları konusunda da hassas olmalısınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gündelik işleri iyi planlar ve pratik davranırsanız, yapılacakları sabahtan bitirip rahatlayabilirsiniz. Öğleden itibaren dikkatinizi partnerinize, ortağınıza ya da eşinize yöneltmelisiniz. Tek başınıza hareket etmekte zorlanacağınız için ortaklaşa yol almalısınız. Daha hassas ve duygusal olabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sabah saatlerinde kendinizi çok keyifli hissedeceksiniz. Ancak öğleden itibaren işlerinizin yoğunluğu artacak. Pek çok işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Birilerine servis vermeniz gerekirse pratik olmanızı öneririm. Hassaslaşacağınız olaylara karşı dirençli olmalı, özellikle sağlığınızı korumalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Günün ilk yarısında evdeki işleri halletmeniz yerinde olur. Öğleden itibaren sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Sanatla, sporla ya da hobilerle uğraşarak günü zevkli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Sizin için bugün hızlı bir gün olacak. Sabah saatlerinde yapmanız gereken işleri halledebilirsiniz. Öğleden itibaren değişen konularla dikkatinizi ailenize vermeniz gerekebilir. Karşılaşacağınız durumlara karşı daha hassaslaşabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde rahatlayacaksınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Maddi konuları sabahtan çözümlemenizi tavsiye ederim. Harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Öğleden itibaren alışveriş için farklı fırsatlar doğacak. Hislerinize güvenirseniz ticari açıdan başarılı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmanız size çok şey kazandıracak.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Günün ilk kısmında kişisel konuları sona erdirmelisiniz. Sağlığınız ya da istekleriniz konusunda yapılması gerekenleri halletmeniz iyi olur. Öğleden itibaren parasal konular gündeme gelecek. Harcama yaparken daha gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Sezgisel davranmanız zarar verebilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Sabah saatlerinde kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Şartlar çok da istediğiniz gibi gitmeyebilir. Öğlene kadar sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Sonrasında kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Olayları kontrol edebilecek, hatta kendinizi göstermekten dolayı zevk duyacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Güne sosyal olaylarla başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla bağlantınız güçlenebilir. Ancak öğleden sonra kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Motive olmakta zorlanabilir, hassaslaşabilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz sinir bozucu olaylar sizi yorabilir. En iyisi geri planda kalmak, biraz izole olmak.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER