Habertürk 15.11.2011

15 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 15 Kasım 2011 yorumu

15 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün; iş, seyahat, eğitim ve medya alanlarında üzerinizde iyimser etkiler olacak. Bu konularda yapacağınızdan fazlası için söz vermemeli, iş alanlarınızdaki detaylarda özensiz davranmamalısınız. Beklenmedik değişimlere açık olun. Evinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

BOĞA burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Yakın çevrenizdeki insanlara para konularında yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında güzel etkileşimler gerçekleşebilir ve bundan siz de faydalanabilirsiniz. Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi gerçekleştirme konusunda tereddütleriniz olabilir.

İKİZLER burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Önemli bir projeniz veya işiniz varsa, bugün büyük planlar yapabilirsiniz. Bu alanlardaki ayrıntıları gözden kaçırmayın ve tutamayacağınız sözlerin altına imza atmayın. Özel hayatınızda hâkim olan iyimser etkiler, rahat ve özensiz davranışlar içine girmenize neden olabilir.

YENGEÇ burcu 15 Kasım 2011 yorumu

İş alanlarınızda başkalarıyla yapacağınız işlerde ve işbirliğinde, sadece kendi bakış açınızı karşı tarafa empoze etmek isteyeceksiniz. Bu durum, ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bugünü sadece kendinize ayırabilirsiniz. Yalnızlığın tadını çıkarmaya bakın.

ASLAN burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Bugün, kafanıza daha önceden yaşadığınız olaylar takılabilir. İnsanlara karşı mesafe takınabilirsiniz. Ev ortamlarınızda kendinizi son derece rahat hissedebilirsiniz. Enerjiniz düşük olduğu için borsa, spekülasyon ve faizli işlerden önümüzdeki 2 gün boyunca uzak durun.

BAŞAK burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Ev yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler vermeyin. Sırf olayları geçiştirmek veya bir şeyler yapmak adına, abartılı sözler sarf etmeyin. Onun dışında keyfinize diyecek yok! Bugün aşırı derecede iyimser olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan önemli haberler alacaksınız.

TERAZİ burcu 15 Kasım 2011 yorumu

İletişime dayalı işlerinizde başkalarını kırmamak adına yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermemelisiniz. Gözden kaçıracağınız birtakım detaylar ileride başınıza sorun açabilir. Bugün, iletişiminiz çok yüksek olacak. Maddi konularda son derece güzel gelişmeler yaşanabilir.

AKREP burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Dış ortamlar veya seyahatleriniz için gereksiz para harcamalarınız oluşabilir. Bu durum, bayramda da oluşmuş olabilir. Yine de olumlu etkiler altında olduğunuzu ve birçok şeyi halledeceğinizi kolayca bilin. Bir seyahat gündeme gelebilir veya uzak yerlerden haber alabilirsiniz.

YAY burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Gün içinde, üzerinizde yoğun psikolojik baskı hissedebilirsiniz. Hayatınızda halledilmesi gerekenler sizi bekliyor olacak ama siz iyimser bir tavır içine girecek ve bazı şeyleri erteleyeceksiniz. Enerjinizi bir an önce yükseltin ve bunu yaparak kendinizi hastalıklardan koruyun.

OĞLAK burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Yoğun düşünceleriniz yüzünden sosyal çevrenizde oluşacak bir programı kaçırmak durumunda kalabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri ve yapacaklarınızı mutlaka bir yere not etmelisiniz çünkü kafanız oldukça karışık. Özellikle özel hayatınız bu etkiden nasibini alabilir. Çok dikkatli olun!

KOVA burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Arkadaşlarınızın arasında ve kalabalık ortamlarda parasal konularda fazla harcama yapabilirsiniz. Bir işten kazancınızın fazla olacağını düşünerek hareket edebilirsiniz. Karşınıza bir sürü fırsat çıkacak ama iyiliğiniz için ince eleyip sık dokumalı ve en uygununu tercih etmelisiniz.

BALIK burcu 15 Kasım 2011 yorumu

Kariyer ve iş alanlarınızda olumlu etkiler altındasınız. Bu durum, üzerinizde aşırı bir iyimserliğe yol açabilir. Çok önemli kararlar almaktan kaçının ve resmin bütününe odaklanmaya çalışın. Hayatınızı yenilemek ve değiştirmek için fazla istekli olacaksınız. İçiniz kıpır kıpır.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER